rak

Bohumil Kovář
(1920): Billy v Praze

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 65 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Bohumil Kovář - Film: Billy v Praze
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1920, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1920 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bohumil Kovář - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Billy v Praze":
(*1898) Miroslav Josef Krňanský (režisér)

(*1898) Miroslav Josef Krňanský

(*1893) Joe Jenčík

(*1886) Emanuel Hříbal



Tranzitní horoskop (1920)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
2°54’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
17°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
24°04’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
19°45’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
18°20’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
22°58’
Lev
16°57’
SaturnSaturn:
Váhy
23°36’
Panna
11°36’
UranUran:
Blíženci
29°50’
Vodnář
28°59’
NeptunNeptun:
Beran
10°29’
Lev
10°56’
PlutoPluto:
Býk
13°48’
Rak
6°40’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
26°49’
Štír
22°21’
Černá LunaLilith:
Váhy
9°48’
Střelec
8°04’
CheirónCheirón:
Ryby
18°59’
Beran
2°37’

Dnes se narodili
Spojené státy Danny Trejo
(*1944) herec

Irsko Pierce Brosnan
(*1953) herec

Spojené státy Debra Winger
(*1955) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905) herec

Česká republika Oldřich Kaiser
(*1955) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Paxton
(*1955) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Dennis Hopper
(*1936) herec

Slovensko Zuzana Fialová
(*1974) herečka, režisérka

Česká republika Jiří Korn
(*1949) herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor, baskytarista

Irsko Enya
(*1961) zpěvačka, skladatelka, hudebnice, klávesistka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925 - 1990) herec, režisér

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942 - 2010) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Dean Potter
(*1972 - 2015) horolezec

Spojené státy Howard Sasportas
(*1948 - 1992) astrolog

Spojené státy Andy Kaufman
(*1949 - 1984) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »