ryby

Carl Marotte
(2011): Penthouse 5-0 (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
61 let
Povolání:
herec
Carl Marotte - Film: Penthouse 5-0 (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Carl Marotte - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - 'A Fish Story'
(2012) - Lance et compte: La déchirure (TV seriál)
(2011) - Penthouse 5-0 (TV seriál)
(2010) - Lance et compte
(2008) - Lance et compte: Le grand duel (TV seriál)
(2007) - Útěk za spravedlností
(2006) - Challenger: Odpočítávání ke katastrofě
(2006) - Vlci
(2006) - Myšlenky na vraždu
(2005) - Milionová vražda
(2003) - Chráníme své děti
(2003) - Cesta k ledu
(2003) - Akta Pentagon
(2002) - Lance et compte - La nouvelle génération (TV seriál)
(2001) - Životní setkání
(2001) - Fortier (TV seriál)
(2000) - Sebeobrana
(2000) - Odloučené dítě
(1999) - Who Gets the House?
(1999) - Prisoner of Love
(1999) - The Life Before This
(1999) - Kayla
(1998) - Voják cti
(1998) - Stíny minulosti
(1998) - Na konci cesty
(1998) - Max a Kevin
(1998) - Harlequin 7 - Důvod ke svatbě
(1997) - What Happened to Bobby Earl?
(1996) - Shoemaker
(1996) - Příběhy hrůzy
(1996) - Kolik váží duše
(1995) - War at Sea: U-boats in the St. Lawrence
(1995) - War at Sea: The Black Pit
(1995) - Vents contraires
(1995) - Nerovný zápas
(1995) - Mayday
(1991) - Z jiného světa (TV seriál)
(1991) - Le Retour du chat
(1991) - Conspiracy of Silence
(1989) - Lance et compte III (TV seriál)
(1988) - Lance et compte II (TV seriál)
(1986) - The Park Is Mine
(1986) - Lance et compte (TV seriál)
(1985) - Workin' for Peanuts
(1985) - Bez respektu
(1984) - Heartsounds
(1983) - Illusions
(1982) - Au boulot Galarneau
(1982) - Hard Feelings
(1981) - Valentýnská pomsta
(1981) - Gas
(1981) - Escape from Iran: The Canadian Caper
(1980) - Pick-up Summer
Spoluherci ve filmu "Penthouse 5-0 (TV seriál)":
(*1960) Brigitte Paquette

(*1968) Serge Postigo

(*1961) Elise Guilbault



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
6°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
4°31’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
15°41’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
1°17’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
6°50’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
1°16’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Kozoroh
5°04’
Váhy
16°40’
UranUran:
Lev
13°24’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Štír
6°52’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Panna
2°53’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
15°07’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Býk
11°07’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Vodnář
23°35’
Vodnář
27°38’

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Cruise
(*1962) herec

Dánsko Connie Nielsen
(*1965) herečka

Česká republika Jana Švandová
(*1947) herečka

Austrálie Julian Assange
(*1971) programátor, internetový aktivista, zakladatel serveru Wikileaks

Česká republika Petr Chobot
(*1967) cestovatel, šaman, guru


Zítra slaví narozeniny
Irsko Stephen Boyd
(*1931) herec

Česká republika Oldřich Lipský
(*1924) scénárista, režisér

Japonsko Tomio Okamura
(*1972) podnikatel, politik, poslanec, zakladatel hnutí Úsvit a SPD

Finsko Sonja Tammela
(*1937) norská královna

Francie Giuseppe Garibaldi
(*1807) vůdce vlastenců v partyzánské válce


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jim Morrison
(*1943 - 1971) zpěvák, muzikant, básník

Francie André Citroën
(*1878 - 1935) průmyslník, automobilový průkopník

Česká republika Emil Kolben
(*1862 - 1943) jeden z nejvýznamnějších podnikatelů meziválečného československa

Slovensko Ivan Palúch
(*1940 - 2015) herec

Itálie Paolo Villaggio
(*1932 - 2017) herec, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »