Carl Marotte wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Carl Marotte

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
61 let
Povolání:
herec

Carl Marotte - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.2.1959 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Carl Marotte 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Carl Marotte
datum narození 25.2.1959
(herec, instagram)

Carl Marotte - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - 'A Fish Story'
(2012) - Lance et compte: La déchirure (TV seriál)
(2011) - Penthouse 5-0 (TV seriál)
(2010) - Lance et compte
(2008) - Lance et compte: Le grand duel (TV seriál)
(2007) - Útěk za spravedlností
(2006) - Challenger: Odpočítávání ke katastrofě
(2006) - Vlci
(2006) - Myšlenky na vraždu
(2005) - Milionová vražda
(2003) - Chráníme své děti
(2003) - Cesta k ledu
(2003) - Akta Pentagon
(2002) - Lance et compte - La nouvelle génération (TV seriál)
(2001) - Životní setkání
(2001) - Fortier (TV seriál)
(2000) - Sebeobrana
(2000) - Odloučené dítě
(1999) - Who Gets the House?
(1999) - Prisoner of Love
(1999) - The Life Before This
(1999) - Kayla
(1998) - Voják cti
(1998) - Stíny minulosti
(1998) - Na konci cesty
(1998) - Max a Kevin
(1998) - Harlequin 7 - Důvod ke svatbě
(1997) - What Happened to Bobby Earl?
(1996) - Shoemaker
(1996) - Příběhy hrůzy
(1996) - Kolik váží duše
(1995) - War at Sea: U-boats in the St. Lawrence
(1995) - War at Sea: The Black Pit
(1995) - Vents contraires
(1995) - Nerovný zápas
(1995) - Mayday
(1991) - Z jiného světa (TV seriál)
(1991) - Le Retour du chat
(1991) - Conspiracy of Silence
(1989) - Lance et compte III (TV seriál)
(1988) - Lance et compte II (TV seriál)
(1986) - The Park Is Mine
(1986) - Lance et compte (TV seriál)
(1985) - Workin' for Peanuts
(1985) - Bez respektu
(1984) - Heartsounds
(1983) - Illusions
(1982) - Au boulot Galarneau
(1982) - Hard Feelings
(1981) - Valentýnská pomsta
(1981) - Gas
(1981) - Escape from Iran: The Canadian Caper
(1980) - Pick-up Summer

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.2.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Carl Marotte 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Carl Marotte - herec

se narodil 25.2.1959
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Carl Marotte

Dnes se narodili
Spojené státy Tony Curtis
(*1925) herec

Česká republika Jiří Langmajer
(*1966) herec

Česká republika Václav Vorlíček
(*1930) režisér, scénárista, herec

Česká republika Václav Hybš
(*1935) hudebník, trumpetista, dirigent, hudební aranžér, kapelník

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace


Carl Marotte
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
6°08’
 
LunaLuna:
Váhy
4°31’
 
MerkurMerkur:
Ryby
15°41’
 
VenušeVenuše:
Beran
1°17’
 
MarsMars:
Blíženci
6°50’
 
JupiterJupiter:
Střelec
1°16’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
5°04’
 
UranUran:
Lev
13°24’
R
NeptunNeptun:
Štír
6°52’
R
PlutoPluto:
Panna
2°53’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
15°07’
R
Černá LunaLilith:
Býk
11°07’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
23°35’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bruce Dern
(*1936) herec

Spojené státy Angelina Jolie
(*1975) herečka

Spojené státy Rosalind Russell
(*1907) herečka

Polsko Izabella Scorupco
(*1970) herečka, zpěvačka, fotomodelka

Česká republika Veronika Jeníková
(*1964) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy David Carradine
(*1936 - 2009) herec

Mexiko Anthony Quinn
(*1915 - 2001) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942 - 2016) boxer

Itálie papež Jan XXIII.
(*1881 - 1963) 261. papež

Česká republika Franz Kafka
(*1883 - 1924) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »