beran

Da Brat
(1997): Rhyme & Reason

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
48 let
Povolání:
herečka
Da Brat - Film: Rhyme & Reason
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1997, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1997 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Da Brat - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Rhyme & Reason":
(*1972) The Notorious B. I. G.

(*1965) Dr. Dre

(*1958) Ice-T

(*1969) Sean Combs

(*1975) Lauryn Hill

(*1967) Master P

(*1972) Busta Rhymes

(*1971) Method Man

(*1970) Raekwon

(*1970) Redman

(*1969) RZA

(*1970) B-Real



Tranzitní horoskop (1997)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
24°09’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
22°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
4°41’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
8°03’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
26°31’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
8°09’
Kozoroh
25°17’
SaturnSaturn:
Blíženci
29°38’
Beran
1°21’
UranUran:
Váhy
25°49’
Vodnář
3°17’
NeptunNeptun:
Střelec
9°19’
Kozoroh
26°50’
PlutoPluto:
Váhy
4°57’
Střelec
4°24’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
22°26’
Váhy
3°01’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
26°50’
Lev
21°28’
CheirónCheirón:
Beran
20°34’
Štír
0°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Danny Trejo
(*1944) herec

Irsko Pierce Brosnan
(*1953) herec

Spojené státy Debra Winger
(*1955) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905) herec

Česká republika Oldřich Kaiser
(*1955) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Paxton
(*1955) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Dennis Hopper
(*1936) herec

Slovensko Zuzana Fialová
(*1974) herečka, režisérka

Česká republika Jiří Korn
(*1949) herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor, baskytarista

Irsko Enya
(*1961) zpěvačka, skladatelka, hudebnice, klávesistka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925 - 1990) herec, režisér

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942 - 2010) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Dean Potter
(*1972 - 2015) horolezec

Spojené státy Howard Sasportas
(*1948 - 1992) astrolog

Spojené státy Andy Kaufman
(*1949 - 1984) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »