beran

Eduard Haken
(1964): Antigona

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Šklín, Volyň, Rusko(?)
Věk:
† 85 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, zpěvák
Eduard Haken - Film: Antigona
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1964, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1964 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eduard Haken - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Antigona":
(*1919) Radovan Lukavský

(*1935) Pavel Hobl (režisér)

(*1942) Vít Olmer

(*1929) Dalibor Jedlička

(*1927) Karel Vrtiška

(*1919) Jaroslav Stříška



Tranzitní horoskop (1964)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
0°59’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
23°16’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
17°31’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
20°24’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
5°02’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
10°46’
Beran
10°46’
SaturnSaturn:
Beran
23°02’
Vodnář
20°28’
UranUran:
Kozoroh
24°35’
Panna
9°56’
NeptunNeptun:
Rak
16°32’
Štír
17°11’
PlutoPluto:
Blíženci
24°52’
Panna
14°09’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
1°30’
Rak
11°19’
Černá LunaLilith:
Štír
0°17’
Štír
28°37’
CheirónCheirón:
Ryby
0°07’
Ryby
11°01’

Dnes se narodili
Rusko Yul Brynner
(*1920) herec

Česká republika Jiří Krampol
(*1938) herec, moderátor, dabér

Česká republika Dana Medřická
(*1920) herečka

Česká republika Olga Havlová
(*1933) první manželka Václava Havla

Spojené státy Suzanne Vega
(*1959) zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Nina Divíšková
(*1936) herečka

Spojené státy Bill Cosby
(*1937) herec, komik

Česká republika Jan Němec
(*1936) režisér, scénárista, pedagog FAMU

Velká Británie Anna Friel
(*1976) herečka

Česká republika Eva Brettschneiderová-Machourková
(*1964) herečka, dramaturgyně, psycholožka, moderátorka AZ-kvízu a pořadů pro děti Oáza a Hip hap hop


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907 - 1989) herec

Česká republika Josef Kajetán Tyl
(*1808 - 1856) dramatik, spisovatel, redaktor, ředitel herecké společnosti

Česká republika Ladislav Menzel
(*1929 - 1978) filosof, žák Jana Patočky

Slovensko Jaroslav Filip
(*1949 - 2000) herec, skladatel, režisér

Česká republika Ota Petřina
(*1949 - 2015) zpěvák, skladatel, textař, kytarista, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »