ryby

Gary Teague
(2012): G.C.B. (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Brownwood, Texas
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herec
Gary Teague - Film: G.C.B. (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Gary Teague - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Slash
(2016) - Jack's Apocalypse
(2017) - Here We Are
(2016) - AmeriGeddon
(2015) - 7 Chinese Brothers
(2015) - The Green Ghost
(2015) - Results
(2015) - My All American
(2015) - Lazer Team
(2015) - Kill or Be Killed
(2015) - I Saw the Light
(2015) - Hoovey
(2015) - Clean Sweep
(2015) - American Crime (TV seriál)
(2015) - A Country Called Home
(2014) - Šéf
(2014) - Salvation
(2014) - The One I Wrote for You
(2014) - Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
(2014) - Muži, ženy a děti
(2014) - Killer Women (TV seriál)
(2014) - Děs po setmění
(2013) - Zombex
(2013) - Trooper
(2013) - Mission Park
(2013) - Dragon Day
(2013) - Doonby
(2013) - Dear Sidewalk
(2013) - Computer Chess
(2013) - The Bounceback
(2012) - Jon
(2012) - It's in the Blood
(2012) - G.C.B. (TV seriál)
(2012) - Dallas (TV seriál)
(2012) - Bad Kids Go to Hell
(2012) - The Association
(2011) - Strings
(2011) - Spy Kids 4D: Stroj času
(2011) - Sironia
(2011) - The Lying Game (TV seriál)
(2011) - Legenda o Pekelné bráně
(2011) - Casey Jones
(2011) - Bernie
(2011) - Austin High
(2010) - Šerifové z Texasu (TV seriál)
(2010) - Red White & Blue
(2010) - Polda a polda (TV seriál)
(2010) - Pastor Shepherd
(2010) - My Generation (TV seriál)
(2010) - Machete
(2010) - Lone Star (TV seriál)
(2010) - Corruption.Gov
(2010) - Circle of Pain
(2010) - Beatdown
(2009) - The 2 Bobs
(2009) - Rock ze střední
(2009) - Harmony and Me
(2008) - Světlušky v zahradě
(2008) - Poloprofesionál
(2008) - Kings of the Evening
(2008) - I'll Come Running
(2008) - Co se vlastně stalo
(2008) - Ananas
(2007) - Přežít svítání
(2007) - Intimní tajemství
(2007) - Homo Erectus
(2007) - Grindhouse: Auto zabiják
(2007) - Elvis a Anabelle
(2006) - Friday Night Lights (TV seriál)
(2005) - Day X
(2002) - Profil vraha (TV seriál)
(2002) - Hráč
Spoluherci ve filmu "G.C.B. (TV seriál)":
(*1973) Marisol Nichols

(*1960) David James Elliott

(*1971) Miriam Shor

(*1952) Annie Potts

(*1973) Jennifer Aspen

(*1974) Leslie Bibb

(*1973) Brad Beyer

(*1968) Kristin Chenoweth

(*1973) Greg Vaughan

(*1992) Nick Krause

(*1961) Paul Ganus

(*1982) Michael Arden

(*1967) Mark Deklin

(*1942) Maree Cheatham

(*1981) Hollie Winnard

(*1980) Kamala Jones

(*1963) Lidia Porto

(*1983) Jorge Diaz



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
6°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
21°02’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
24°45’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
0°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
26°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
16°53’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Váhy
0°43’
Váhy
28°19’
UranUran:
Rak
5°31’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Váhy
19°11’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Lev
18°14’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
19°50’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Blíženci
15°40’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Kozoroh
1°14’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Hanks
(*1956) herec, režisér

Spojené státy Kelly McGillis
(*1957) herečka

Spojené státy Courtney Love
(*1964) herečka, zpěvačka, kytaristka

Česká republika František Ringo Čech
(*1943) herec, scénárista, politik, komik, zpěvák, textař, dramatik, spisovatel, moderátor, bubeník, publicista

Ukrajina Viktor Janukovyč
(*1950) prezident


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jessica Simpson
(*1980) herečka, zpěvačka

Kolumbie Sofía Vergara
(*1972) herečka, modelka

Francie Marcel Proust
(*1871) prozaik

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Owen Chamberlain
(*1920) významný americký fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Rod Steiger
(*1925 - 2002) herec

Česká republika Otakar Chaloupka
(*1935 - 2013) učitel, literární kritik a vědec, spisovatel.

Francie Georges Bataille
(*1897 - 1962) spisovatel, esejista, mystik

Spojené státy Zachary Taylor
(*1784 - 1850) 12. prezident usa

Spojené státy Melvin Belli
(*1907 - 1996) právník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »