Adam Scott wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Adam Scott
(Adam Paul Scott)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Santa Cruz, Kalifornie
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herec

Adam Scott - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
3.4.1973 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Adam Scott 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Adam Scott
datum narození 3.4.1973
(herec, instagram)

Adam Scott - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Party Down
(2016) - Zviřátka (TV seriál)
(2016) - My Blind Brother
(2016) - Big Little Lies (TV seriál)
(2015) - To byl zítra flám 2
(2015) - The Overnight
(2015) - Milenci těch druhých
(2015) - Krampus: Táhni k čertu
(2015) - Black Mass: Špinavá hra
(2014) - 2014 MTV Movie Awards
(2014) - Žhavá láska III.
(2014) - Žhavá láska II.
(2014) - They Came Together
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - Walter Mitty a jeho tajný život
(2013) - Timms Valley
(2013) - Maron (TV seriál)
(2013) - A.C.O.D: Děti rozvedených
(2012) - Comedy Bang! Bang!
(2012) - Žhavá láska (TV seriál)
(2012) - Výlet s mámou
(2012) - Holky na tahu
(2012) - The Greatest Event in Television History (TV seriál)
(2012) - Dívka na útěku
(2011) - The Terrys
(2011) - Svobodní se závazky
(2011) - NTSF:SD:SUV (TV seriál)
(2011) - Next Time on Lonny (TV seriál)
(2011) - Fight For Your Right Revisited
(2011) - Beznadějný trouba
(2010) - Conan
(2010) - 10 Minutes
(2010) - The Wonderful Maladys
(2010) - Utajená operace
(2010) - Přestupný rok
(2010) - Piraňa 3D
(2009) - Trust Me (TV seriál)
(2009) - Passenger Side
(2009) - Párty na klíč (TV seriál)
(2009) - Parks and Recreation (TV seriál)
(2009) - Nahoru a dolů (TV seriál)
(2009) - Bráchova holka
(2008) - Zralá láska
(2008) - Velký Buck Howard
(2008) - Srpen před bouří
(2008) - Corporate Affairs
(2008) - Bratři z donucení
(2007) - Zbouchnutá
(2007) - Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
(2006) - Umění musí bolet
(2006) - První sníh
(2006) - Noční můra
(2006) - Dny plné Slunce
(2005) - Příšerná tchyně
(2005) - Matador
(2004) - Wonderfalls (TV seriál)
(2004) - Veronica Mars (TV seriál)
(2004) - Torque: Ohnivá kola
(2004) - Off the Lip
(2004) - Letec
(2003) - Two Days
(2003) - Something More
(2002) - Těžký zločin
(2002) - Ronnie
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Glory Days (TV seriál)
(2002) - Date Squad
(2002) - Bleach
(2001) - Seven and a Match
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(1999) - Winding Roads
(1999) - Wasteland (TV seriál)
(1999) - Sagamore
(1998) - Příliš jednoduché
(1998) - The Lesser Evil
(1998) - Girl
(1997) - Odveta
(1997) - Dinner and Driving
(1996) - Star Trek VIII: První kontakt
(1996) - Poslední dny Frankieho Flye
(1996) - Hellraiser: Pekelný jezdec
(1995) - Out of Order (TV seriál)
(1995) - Murder One (TV seriál)
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Dead at 21 (TV seriál)
(1994) - Cityscrapes: Los Angeles
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Boy Meets World (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)

Adam Scott - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Adam Scott - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Adam Scott - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1979) Kate Hudson

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.4.1973 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Adam Scott 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Adam Scott - herec

se narodil 3.4.1973 ve městě Santa Cruz, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Adam Scott

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Adam Scott
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
13°35’
 
LunaLuna:
Beran
13°44’
 
MerkurMerkur:
Ryby
17°14’
 
VenušeVenuše:
Beran
11°58’
 
MarsMars:
Vodnář
5°24’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
7°19’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
15°46’
 
UranUran:
Váhy
21°21’
R
NeptunNeptun:
Střelec
7°16’
R
PlutoPluto:
Váhy
2°47’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
12°21’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
15°09’
 
CheirónCheirón:
Beran
16°36’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »