lev

Hugo Chávez
(2007): The War on Democracy

Pohlaví:
Muž
Narození:
28.7. 1954 - 04:00h
Místo:
Sabaneta
Země:
Věk:
† 58 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
5.3.2013 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
venezuelský prezident
Hugo Chávez - Film: The War on Democracy
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Hugo Chávez - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The War on Democracy":
(*1924) George Bush

(*1946) George W. Bush

(*1913) Richard Nixon

(*1939) John Pilger (režisér)

(*1939) John Pilger

(*1926) Fidel Castro

(*1923) Henry Kissinger

(*1908) Salvador Allende



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
4°43’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
14°52’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
15°02’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
17°03’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
25°36’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
14°34’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Štír
3°01’
Lev
24°26’
UranUran:
Rak
24°04’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Váhy
23°25’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Lev
24°01’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
13°43’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Štír
4°53’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Kozoroh
25°17’
Vodnář
7°49’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
6°17’
4. IC:
Váhy
3°18’
7. DSC:
Kozoroh
6°17’
10. MC:
Beran
3°18’

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »