rak

Irène Jacob
(2002): Mille millièmes

Pohlaví:
Žena
Narození:
15.7. 1966 - 08:30h
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
54 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Irène Jacob - Film: Mille millièmes
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Irène Jacob - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Sayônara
(2015) - Arnaud fait son 2ème film
(2014) - Rebel Francois Truffaut
(2014) - Salaud, on t'aime
(2014) - Poslední šance na pomstu
(2014) - Les Enfants rouges
(2013) - Le Clan des Lanzac
(2012) - La solitude du pouvoir
(2011) - Amore carne
(2010) - Rio Sex Comedy
(2009) - Hezounci
(2009) - Déchaînées
(2008) - Prach času
(2007) - Cannes, 60 ans d'histoires
(2007) - Nessuna qualità agli eroi
(2007) - The Inner Life of Martin Frost
(2006) - Kouzelná moc víly
(2004) - Miradas 2 (TV seriál)
(2004) - Matinale, La (TV seriál)
(2004) - The Pornographer: A Love Story
(2004) - Nová Francie
(2004) - Automne
(2003) - Nés de la mère du monde
(2003) - La Légende de Parva
(2002) - Mille millièmes
(2001) - Lettre d'une inconnue
(2001) - Léaud l'unique
(2001) - Čtyřhra
(2000) - L'Affaire Marcorelle
(1999) - Film-Fest DVD: Issue 2 - Cannes
(1999) - Takový jsem byl
(1999) - Hra na špióny
(1999) - Cuisine chinoise
(1999) - The Big Brass Ring
(1998) - Šerifové
(1998) - Pod pokličkou
(1998) - Jack's potes
(1997) - Inkognito
(1995) - Fare un film per me è vivere
(1995) - Za mraky
(1995) - Victory
(1995) - Útěky
(1995) - Othello
(1995) - All Men Are Mortal
(1994) - Tři barvy: Červená
(1993) - Tajemná zahrada
(1993) - Predskazanije
(1993) - Claude
(1992) - Le Moulin de Daudet
(1992) - Enak
(1991) - Le Secret de Sarah Tombelaine
(1991) - Dvojí život Veroniky
(1990) - La Veillée
(1989) - Nick chasseur de têtes (TV seriál)
(1989) - Les Mannequins d'osier
(1989) - Erreur de jeunesse
(1989) - La Compagnie de Sarah
(1988) - La Bande des quatre
(1987) - Na shledanou, chlapci
Spoluherci ve filmu "Mille millièmes":
(*1946) Patrick Chesnais

(*1953) Jean-Pierre Darroussin

(*1973) Guillaume Canet

(*1971) Grégori Derangère

(*1941) Albert Delpy

(*1943) Luis Rego

(*1981) Raphaël Personnaz

(*1954) Wladimir Yordanoff



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
22°21’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
14°16’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
11°24’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
22°20’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
2°49’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
15°17’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Ryby
29°40’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Panna
16°39’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Štír
19°28’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Panna
16°24’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Býk
22°18’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Ryby
11°42’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Ryby
26°07’
Kozoroh
2°13’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Lev
29°07’
4. IC:
Štír
19°53’
7. DSC:
Vodnář
29°07’
10. MC:
Býk
19°53’

Dnes se narodili
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) herec, scénárista, režisér

Slovensko Květa Fialová
(*1929 - 2017) herečka

Německo August Macke
(*1887 - 1914) německý expresionistický malíř, člen skupiny Der Blaue Reiter

Česká republika Zdeňka Baldová
(*1885 - 1958) herečka

Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »