rak

Irène Jacob
(1989): Erreur de jeunesse

Pohlaví:
Žena
Narození:
15.7. 1966 - 08:30h
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
54 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Irène Jacob - Film: Erreur de jeunesse
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1989, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1989 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Irène Jacob - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Sayônara
(2015) - Arnaud fait son 2ème film
(2014) - Rebel Francois Truffaut
(2014) - Salaud, on t'aime
(2014) - Poslední šance na pomstu
(2014) - Les Enfants rouges
(2013) - Le Clan des Lanzac
(2012) - La solitude du pouvoir
(2011) - Amore carne
(2010) - Rio Sex Comedy
(2009) - Hezounci
(2009) - Déchaînées
(2008) - Prach času
(2007) - Cannes, 60 ans d'histoires
(2007) - Nessuna qualità agli eroi
(2007) - The Inner Life of Martin Frost
(2006) - Kouzelná moc víly
(2004) - Miradas 2 (TV seriál)
(2004) - Matinale, La (TV seriál)
(2004) - The Pornographer: A Love Story
(2004) - Nová Francie
(2004) - Automne
(2003) - Nés de la mère du monde
(2003) - La Légende de Parva
(2002) - Mille millièmes
(2001) - Lettre d'une inconnue
(2001) - Léaud l'unique
(2001) - Čtyřhra
(2000) - L'Affaire Marcorelle
(1999) - Film-Fest DVD: Issue 2 - Cannes
(1999) - Takový jsem byl
(1999) - Hra na špióny
(1999) - Cuisine chinoise
(1999) - The Big Brass Ring
(1998) - Šerifové
(1998) - Pod pokličkou
(1998) - Jack's potes
(1997) - Inkognito
(1995) - Fare un film per me è vivere
(1995) - Za mraky
(1995) - Victory
(1995) - Útěky
(1995) - Othello
(1995) - All Men Are Mortal
(1994) - Tři barvy: Červená
(1993) - Tajemná zahrada
(1993) - Predskazanije
(1993) - Claude
(1992) - Le Moulin de Daudet
(1992) - Enak
(1991) - Le Secret de Sarah Tombelaine
(1991) - Dvojí život Veroniky
(1990) - La Veillée
(1989) - Nick chasseur de têtes (TV seriál)
(1989) - Les Mannequins d'osier
(1989) - Erreur de jeunesse
(1989) - La Compagnie de Sarah
(1988) - La Bande des quatre
(1987) - Na shledanou, chlapci
Spoluherci ve filmu "Erreur de jeunesse":
(*1938) Patrick Bauchau

(*1947) Didier Flamand

(*1971) Amira Casar

(*1924) Jacques Dacqmine

(*1975) Gaspard Manesse

(*1920) Jean Pélégri

(*1925) Bernard Musson

(*1920) Dominique Marcas



Tranzitní horoskop (1989)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
22°21’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
14°16’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
11°24’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
22°20’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
2°49’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
15°17’
Býk
26°41’
SaturnSaturn:
Ryby
29°40’
Kozoroh
5°39’
UranUran:
Panna
16°39’
Kozoroh
1°47’
NeptunNeptun:
Štír
19°28’
Kozoroh
9°56’
PlutoPluto:
Panna
16°24’
Štír
14°34’
S.UzelS.Uzel:
Býk
22°18’
Ryby
7°45’
Černá LunaLilith:
Ryby
11°42’
Panna
25°46’
CheirónCheirón:
Ryby
26°07’
Rak
3°49’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Lev
29°07’
4. IC:
Štír
19°53’
7. DSC:
Vodnář
29°07’
10. MC:
Býk
19°53’

Dnes se narodili
Španělsko Antonio Banderas
(*1960) herec, režisér, zpěvák, skladatel, muzikant

Spojené státy Rosanna Arquette
(*1959) herečka, režisérka

Kanada Norma Shearer
(*1900) herečka

Česká republika Vladimír Páral
(*1932) spisovatel, prozaik

Slovensko Ivana Christová
(*1970) herečka, modelka, první novodobá miss československa


Zítra slaví narozeniny
Francie Josef Laufer
(*1939) zpěvák, herec, textař, moderátor

Spojené státy Hulk Hogan
(*1953) herec, wrestler

Austrálie Chris Hemsworth
(*1983) herec

Česká republika Jan Palach
(*1948) student který obětoval svůj život na protest proti potlačování svobod

Spojené státy Frederick W. Smith
(*1944) zakladatel, předseda a prezident FedEx


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Frank Lloyd
(*1886 - 1960) režisér, herec

Česká republika Ludvík Očenášek
(*1872 - 1949) konstruktér, vynálezce, scénárista

Německo Walther Gerlach
(*1889 - 1979) německý fyzik

Rakousko Aribert Heim
(*1914 - 1992) lékař SS v koncentračním táboře, přezdívaný Doktor Smrt

Spojené státy Isaac Hayes
(*1942 - 2008) herec, zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »