kozoroh

Jan Fischer
(2010): Český mír

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1951 (?)
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
politik, ekonom, 8. předseda vlády České republiky
Jan Fischer - Film: Český mír
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Fischer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Český mír":
(*1931) Ladislav Smoljak

(*1951) Tomáš Töpfer

(*1950) Jiří Lábus

(*1929) Věra Chytilová

(*1974) Petr Marek (hudební skladatel)

(*1973) Filip Remunda (režisér)

(*1980) Vít Klusák (režisér)

(*1946) George W. Bush

(*1947) Jiří Krytinář

(*1949) Slavoj Žižek

(*1944) Miloš Zeman

(*1942) Jan Vyčítal

(*1961) Barack Obama

(*1944) Ivan Martin Jirous

(*1974) Václav Moravec

(*1956) Mirek Topolánek



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
11°16’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
27°40’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
9°45’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
23°14’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
14°12’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
4°58’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Váhy
2°16’
Váhy
4°31’
UranUran:
Rak
7°17’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Váhy
19°26’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Lev
19°27’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
22°42’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Blíženci
9°37’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Střelec
26°16’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Keith Carradine
(*1949) herec

Spojené státy Dustin Hoffman
(*1937) herec, režisér

Spojené státy Sylvia Sidney
(*1910) herečka

Velká Británie The Edge
(*1961) hudebník, skladatel a zpěvák

Česká republika Josef Suk mladší
(*1929) houslista, národní umělec


Zítra slaví narozeniny
Austrálie Eric Bana
(*1968) herec

Spojené státy Whitney Houston
(*1963) herečka, zpěvačka

Spojené státy Melanie Griffith
(*1957) herečka

Česká republika Eva Pilarová
(*1939) zpěvačka

Francie Audrey Tautou
(*1976) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Hlinomaz
(*1914 - 1978) herec, novinář, ilustrátor, naivní malíř

Spojené státy Karen Black
(*1939 - 2013) herečka

Německo Erich Hoepner
(*1886 - 1944) generálplukovník německého Wehrmachtu

Česká republika Jiřina Švorcová
(*1928 - 2011) herečka

Spojené státy Glen Campbell
(*1936 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »