rak

Jana Petrů
(1964): Karel Gott a Jana Petrů: Den je krásný (hudební videoklip)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 51 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka, zpěvačka
Jana Petrů - Film: Karel Gott a Jana Petrů: Den je krásný (hudební videoklip)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1964, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1964 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jana Petrů - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Karel Gott a Jana Petrů: Den je krásný (hudební videoklip)":
(*1939) Karel Gott

(*1924) Jiří Bažant (hudební skladatel)

(*1927) Jiří Malásek (hudební skladatel)

(*1924) Vlastimil Hála (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1964)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
21°22’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
11°54’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
12°41’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
0°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
24°32’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
1°25’
Beran
10°46’
SaturnSaturn:
Beran
17°48’
Vodnář
20°28’
UranUran:
Býk
17°08’
Panna
9°56’
NeptunNeptun:
Panna
18°53’
Štír
17°11’
PlutoPluto:
Rak
29°26’
Panna
14°09’
S.UzelS.Uzel:
Štír
23°54’
Rak
11°19’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
12°07’
Štír
28°37’
CheirónCheirón:
Rak
4°26’
Ryby
11°01’

Dnes se narodili
Spojené státy Ed Harris
(*1950) herec, režisér

Polsko Agnieszka Holland
(*1948) režisérka, herečka

Belgie Claude Lévi-Strauss
(*1908) antropolog

Rusko Alexandr Alexandrovič Blok
(*1880) básník, dramatik a esejista

Velká Británie William Blake
(*1757) malíř, básník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) herečka

Česká republika Hana Maciuchová
(*1945) herečka

Spojené státy Joel Coen
(*1954) režisér, scénárista, herec

Česká republika Matěj Hádek
(*1975) herec

Spojené státy The Game
(*1979) herec, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Kanada Leslie Nielsen
(*1926 - 2010) herec

Spojené státy Rosalind Russell
(*1907 - 1976) herečka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923 - 2005) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Jan Drda
(*1915 - 1970) spisovatel

Spojené státy Washington Irving
(*1783 - 1859) esejista, povídkář, historik, humorista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »