beran

Jaye Davidson
(1992): Hra na pláč

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Riverside, Kalifornie
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herec
Jaye Davidson - Film: Hra na pláč
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1992, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1992 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jaye Davidson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Hra na pláč":
(*1961) Forest Whitaker

(*1958) Miranda Richardson

(*1949) Jim Broadbent

(*1946) Stephen Rea

(*1950) Neil Jordan (režisér)

(*1950) Neil Jordan (scénárista)

(*1956) Stephen Woolley (producent)

(*1957) Ralph Brown

(*1958) Adrian Dunbar

(*1956) Anne Dudley (hudební skladatelka)

(*1939) Ian Wilson (kameraman)



Tranzitní horoskop (1992)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
0°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
1°24’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
4°50’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
7°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
25°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
27°19’
Panna
14°37’
SaturnSaturn:
Beran
13°31’
Vodnář
5°54’
UranUran:
Panna
27°00’
Kozoroh
13°42’
NeptunNeptun:
Štír
26°23’
Kozoroh
16°14’
PlutoPluto:
Panna
21°17’
Štír
22°06’
S.UzelS.Uzel:
Beran
19°43’
Kozoroh
9°46’
Černá LunaLilith:
Býk
20°04’
Kozoroh
27°46’
CheirónCheirón:
Ryby
29°21’
Lev
8°17’

Dnes se narodili
Francie Josef Laufer
(*1939) zpěvák, herec, textař, moderátor

Spojené státy Hulk Hogan
(*1953) herec, wrestler

Austrálie Chris Hemsworth
(*1983) herec

Česká republika Jan Palach
(*1948) student který obětoval svůj život na protest proti potlačování svobod

Spojené státy Frederick W. Smith
(*1944) zakladatel, předseda a prezident FedEx


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Ewa Farna
(*1993) zpěvačka, skladatelka

Francie François Hollande
(*1954) politik, prezident

Ukrajina Helena Petrovna Blavatská
(*1831) okultistka, filosofka, novinářka, zakladatelka Theosofické společnosti

Rakousko Erwin Schrödinger
(*1887) teoretický fyzik, jeden ze zakladatelů kvantové mechaniky

Velká Británie Tyson Fury
(*1988) boxer


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Peter Cushing
(*1913 - 1994) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951 - 2014) herec, komik

Česká republika Ladislav Stroupežnický
(*1850 - 1892) dramatik, prozaik

Spojené státy Jackson Pollock
(*1912 - 1956) malíř

Makedonie Baba Vanga
(*1911 - 1996) bulharská senzibilka, nevidomá věštkyně, morální autorita



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »