rak

Jiří Hrubý
(1965): Lásky jedné plavovlásky

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
† 70 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Jiří Hrubý - Film: Lásky jedné plavovlásky
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1965, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1965 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Hrubý - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Lásky jedné plavovlásky":
(*1946) Hana Brejchová

(*1929) Vladimír Menšík

(*1932) Miloš Forman (režisér)

(*1932) Miloš Forman (scénárista)

(*1922) Karel Černý (scénograf)

(*1942) Vladimír Pucholt

(*1929) Jaroslav Papoušek (scénárista)

(*1933) Ivan Passer (scénárista)

(*1915) Josef Šebánek

(*1903) Jan Vostrčil

(*1933) Václav Šašek (scénárista)

(*1947) Zdenka Lorencová

(*1950) Dana Valtová

(*1919) Rudolf Hammer

(*1934) Miroslav Ondříček (kameraman)

(*1924) Evžen Illín (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1965)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
6°42’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
19°15’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
15°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
16°59’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
19°19’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
9°09’
Býk
16°14’
SaturnSaturn:
Váhy
13°29’
Ryby
1°20’
UranUran:
Ryby
17°32’
Panna
14°46’
NeptunNeptun:
Lev
16°24’
Štír
19°19’
PlutoPluto:
Rak
10°37’
Panna
16°16’
S.UzelS.Uzel:
Panna
14°50’
Blíženci
21°56’
Černá LunaLilith:
Býk
0°03’
Kozoroh
9°12’
CheirónCheirón:
Beran
20°45’
Ryby
14°49’

Dnes se narodili
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ronald Colman
(*1891 - 1958) herec

Spojené státy Jacqueline Kennedy Onassis
(*1929 - 1994) první dáma USA

Slovensko Samo Chalupka
(*1812 - 1883) spisovatel, básník, evangelický kněz

Velká Británie John Betjeman
(*1906 - 1984) spisovatel, básník, hlasatel

Spojené státy Nathaniel Hawthorne
(*1804 - 1864) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »