rak

Jiří Hrubý
(1998): Jezerní královna

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
† 70 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Jiří Hrubý - Film: Jezerní královna
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Hrubý - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Jezerní královna":
(*1930) Jiří Hálek

(*1946) Rudolf Hrušínský ml.

(*1946) Jaroslava Obermaierová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1963) Ivana Chýlková

(*1971) Dana Morávková

(*1973) Jitka Schneiderová

(*1958) Valérie Zawadská

(*1959) Miroslav Táborský

(*1921) Oldřich Velen

(*1942) Zdeněk Dušek

(*1957) Martin Faltýn

(*1930) Václav Vorlíček (režisér)

(*1926) Miloš Macourek (scénárista)

(*1955) Jan Hrušínský

(*1940) Jan Hraběta

(*1947) Jan Niklas

(*1958) Bohumil Klepl

(*1958) Sunnyi Melles

(*1986) Jan Škvor

(*1929) Svatopluk Matyáš

(*1986) Nikol Štíbrová

(*1931) Jiří Tomek

(*1986) Veronika Arichteva

(*1971) Peter Varga

(*1951) Ondřej Soukup (hudební skladatel)

(*1954) Dalibor Lipský (střihač)

(*1943) Karel Polišenský

(*1978) Barbora Fišerová

(*1989) Radek Škvor



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
6°42’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
19°15’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
15°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
16°59’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
19°19’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
9°09’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Váhy
13°29’
Beran
13°46’
UranUran:
Ryby
17°32’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Lev
16°24’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Rak
10°37’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Panna
14°50’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Býk
0°03’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Beran
20°45’
Štír
15°33’

Dnes se narodili
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ronald Colman
(*1891 - 1958) herec

Spojené státy Jacqueline Kennedy Onassis
(*1929 - 1994) první dáma USA

Slovensko Samo Chalupka
(*1812 - 1883) spisovatel, básník, evangelický kněz

Velká Británie John Betjeman
(*1906 - 1984) spisovatel, básník, hlasatel

Spojené státy Nathaniel Hawthorne
(*1804 - 1864) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »