kozoroh

Jiří Macháně
(1996): Pasáž

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1940 (?)
Země:
Věk:
79 let
Povolání:
kameraman
Jiří Macháně - Film: Pasáž
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Macháně - Kameramanská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Policajti z centra (TV seriál)
(2009) - T.M.A.
(2008) - Dívka a kouzelník
(2007) - O uloupené divožence
(2006) - To horké léto v Marienbadu
(2006) - Krev zmizelého (TV seriál)
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Miluj bližního svého
(2005) - Krev zmizelého
(2004) - Tajné sny
(2004) - Duše jako kaviár
(2004) - Černí baroni (TV seriál)
(2001) - Politik a herečka
(2001) - Maigret a otevřené okno
(2001) - Experiment
(2001) - Černí andělé (TV seriál)
(2000) - Smrtící vlna
(2000) - Bez rodiny
(1997) - Die Friedensmission
(1996) - Pasáž
(1996) - Maigret klade past
(1996) - Maigret a hlava muže
(1995) - Vater wider Willen (TV seriál)
(1995) - Maigret a dražba při svíčce
(1995) - Fany
(1994) - Maigretova trpělivost
(1994) - Maigret a stará dáma
(1994) - Maigret a smrt Cecílie
(1994) - Diamantové meče
(1993) - Maigret se brání
(1993) - Maigret a muž z lavičky
(1992) - Něco lehčího
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Černí baroni
(1991) - Žabí princ
(1991) - Maigret (TV seriál)
(1990) - V žáru královské lásky
(1990) - Největší z Pierotů (TV seriál)
(1988) - Nepočestná
(1988) - Lovec senzací
(1987) - Zuřivý reportér
(1987) - Hauři
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Zápas tygrů
(1985) - Tržište senzací (TV seriál)
(1985) - Cawdor a Fera
(1984) - Stín kapradiny
(1984) - Noc smaragdového měsíce
(1984) - Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
(1983) - Návštěva u Návštěvníků ...aneb jak se natáčel seriál
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1981) - Hodina života
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1979) - Křehké vztahy
(1979) - Kam nikdo nesmí
(1978) - Střepy pro Evu
(1978) - Panna a netvor
(1978) - Deváté srdce
(1977) - Zrcadlení
(1977) - Tichá voda
(1977) - Stín létajícího ptáčka
(1976) - Den pro mou lásku
(1975) - Hudba kolonád
(1974) - V každém pokoji žena
(1974) - Láska malovaná
(1973) - Adam a Otka
(1971) - Sólo pro Jaroslava Marvana
(1971) - Poslední výstřel Davida Sandela
(1971) - Claim na Hluchém potoku
(1970) - Muž, který rozdával smích
(1970) - Nevěsta
(1969) - Smuteční slavnost
(1969) - Proudy lásku odnesou
(1969) - Kolonie Lanfieri
(1964) - Předměstí

Jiří Macháně - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Pasáž":
(*1949) Andrej Hryc

(*1966) Martina Adamcová

(*1951) Tomáš Töpfer

(*1929) Květa Fialová

(*1939) Zuzana Fišárková

(*1958) Zora Jandová

(*1930) Josef Vinklář

(*1939) Miroslav Moravec

(*1934) Juraj Herz (režisér)

(*1934) Juraj Herz (scénárista)

(*1930) Josef Hajdučík

(*1947) Zdeněk Maryška

(*1957) Martin Faltýn

(*1952) Vladimír Kratina

(*1932) Stanislav Zindulka

(*1947) Martin Štěpánek

(*1971) Malgorzata Kozuchowska

(*1928) Karel Pecka (spisovatelská předloha)

(*1951) Zdenek Merta (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
5°36’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
17°35’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
27°02’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
8°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
24°24’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
5°41’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Býk
8°03’
Ryby
19°25’
UranUran:
Býk
22°37’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Panna
27°41’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Lev
3°46’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
6°24’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Beran
22°05’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Rak
29°58’
Váhy
13°37’

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Hanks
(*1956) herec, režisér

Spojené státy Kelly McGillis
(*1957) herečka

Spojené státy Courtney Love
(*1964) herečka, zpěvačka, kytaristka

Česká republika František Ringo Čech
(*1943) herec, scénárista, politik, komik, zpěvák, textař, dramatik, spisovatel, moderátor, bubeník, publicista

Ukrajina Viktor Janukovyč
(*1950) prezident


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jessica Simpson
(*1980) herečka, zpěvačka

Kolumbie Sofía Vergara
(*1972) herečka, modelka

Francie Marcel Proust
(*1871) prozaik

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Owen Chamberlain
(*1920) významný americký fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Rod Steiger
(*1925 - 2002) herec

Česká republika Otakar Chaloupka
(*1935 - 2013) učitel, literární kritik a vědec, spisovatel.

Francie Georges Bataille
(*1897 - 1962) spisovatel, esejista, mystik

Spojené státy Zachary Taylor
(*1784 - 1850) 12. prezident usa

Spojené státy Melvin Belli
(*1907 - 1996) právník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »