stir

Josef Pejchal
(2001): Bazén

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1979 (?)
Země:
Věk:
42 let
Povolání:
herec
Josef Pejchal - Film: Bazén
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2001, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2001 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Josef Pejchal - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Bazén":
(*1976) Aňa Geislerová

(*1975) Linda Rybová

(*1943) Karel Bělohradský

(*1975) Elena Uhlig

(*1969) Thorsten Grasshoff

(*1976) Kristen Miller

(*1979) James McAvoy

(*1976) Isla Fisher

(*1943) Jan Vlasák

(*1973) Johannes Kobilke (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (2001)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
6°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
2°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
0°11’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
23°46’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
20°02’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
5°29’
Blíženci
2°09’
SaturnSaturn:
Panna
23°08’
Býk
24°34’
UranUran:
Štír
20°23’
Vodnář
18°40’
NeptunNeptun:
Střelec
18°41’
Vodnář
5°20’
PlutoPluto:
Váhy
19°49’
Střelec
13°47’
S.UzelS.Uzel:
Panna
5°12’
Rak
15°39’
Černá LunaLilith:
Panna
12°30’
Vodnář
4°03’
CheirónCheirón:
Býk
11°45’
Střelec
22°35’

Dnes se narodili
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Zítra slaví narozeniny
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adolf Born
(*1930 - 2016) malíř, kreslíř, ilustrátor, animátor, karikaturista a kostýmní výtvarník

Francie Victor Hugo
(*1802 - 1885) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882 - 1939) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník

Spojené státy Philip Roth
(*1933 - 2018) spisovatel

Itálie Alessandro Manzoni
(*1785 - 1873) básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »