stir

Josef Pejchal
(2005): Oběti: Hadí tanec

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1979 (?)
Země:
Věk:
42 let
Povolání:
herec
Josef Pejchal - Film: Oběti: Hadí tanec
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Josef Pejchal - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Oběti: Hadí tanec":
(*1959) Ivana Velichová

(*1978) Eva Decastelo

(*1967) Nela Boudová

(*1963) Ivana Chýlková

(*1938) Věra Galatíková

(*1943) František Němec

(*1968) Michal Dlouhý

(*1978) Jaromír Nosek

(*1939) Alois Švehlík

(*1921) Oldřich Velen

(*1955) Ondřej Pavelka

(*1956) Petr Slavík (režisér)

(*1958) Martin Zahálka

(*1973) Simona Babčáková

(*1971) Daniel Svoboda

(*1962) Hana Seidlová

(*1956) Michal Pavlíček

(*1989) Radek Škvor

(*1958) Jana Matulová-Šteindlerová

(*1992) Anna Venkrbcová



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
6°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
2°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
0°11’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
23°46’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
20°02’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
5°29’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Panna
23°08’
Rak
24°53’
UranUran:
Štír
20°23’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Střelec
18°41’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Váhy
19°49’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Panna
5°12’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Panna
12°30’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Býk
11°45’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Zítra slaví narozeniny
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adolf Born
(*1930 - 2016) malíř, kreslíř, ilustrátor, animátor, karikaturista a kostýmní výtvarník

Francie Victor Hugo
(*1802 - 1885) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882 - 1939) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník

Spojené státy Philip Roth
(*1933 - 2018) spisovatel

Itálie Alessandro Manzoni
(*1785 - 1873) básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »