kozoroh

Josef Skupa
(1936): Všudybylovo dobrodružství

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Strakonice
Země:
Věk:
† 64 let
Úmrtí:
8.1.1957 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
režisér, výtvarník, loutkař, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka
Josef Skupa - Film: Všudybylovo dobrodružství
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1936, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1936 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Josef Skupa - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Josef Skupa - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Všudybylovo dobrodružství":
(*1899) Anna Kreuzmannová

(*1900) Karel Dodal (režisér)

(*1900) Karel Dodal (scénárista)

(*1900) Irena Dodalová (režisérka)

(*1900) Irena Dodalová (scénáristka)

(*1906) Jaroslav Ježek (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1936)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
25°52’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
23°40’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
1°57’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
24°57’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
24°46’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
16°17’
Střelec
11°45’
SaturnSaturn:
Váhy
0°06’
Ryby
5°58’
UranUran:
Štír
5°48’
Býk
1°35’
NeptunNeptun:
Blíženci
6°30’
Panna
16°43’
PlutoPluto:
Blíženci
7°04’
Rak
26°38’
S.UzelS.Uzel:
Býk
23°03’
Kozoroh
12°53’
Černá LunaLilith:
Váhy
10°42’
Panna
29°07’
CheirónCheirón:
Lev
16°35’
Blíženci
12°07’

Dnes se narodili
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Roger Moore
(*1927 - 2017) herec

Norsko Henrik Ibsen
(*1828 - 1906) dramatik, básník

Německo Heinrich Himmler
(*1900 - 1945) politik, nacista, říšský vůdce SS, šéf gestapa

Kanada Desimal
(*1980 - 2006) hudebník DnB, skladatel

Česká republika Xena Longenová
(*1891 - 1928) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »