stir

Julia Roberts
(2016): Svátek matek

Pohlaví:
Žena
Narození:
28.10. 1967 - 00:16h
Místo:
Atlanta, Georgie
Země:
Věk:
52 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Julia Roberts - Film: Svátek matek
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2016, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2016 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Julia Roberts - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Svátek matek
(2016) - Hra peněz
(2015) - The 21st Annual Screen Actors Guild Awards
(2015) - Tajemství jejich očí
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - 66. Emmy Awards
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - HuffPost Live Conversations
(2014) - Grammy Awards 2014
(2014) - Stejná srdce
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - The Hollywood Reporter Roundtables
(2013) - Blízko od sebe
(2012) - Stand Up to Cancer
(2012) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Shirley MacLaine
(2012) - Sněhurka
(2011) - The 37th Annual People's Choice Awards
(2011) - Po svém
(2011) - Moje krásná učitelka
(2011) - Láska, svatba, manželství
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Mike Nichols
(2010) - Hope For Haiti Now (koncert)
(2010) - Na sv. Valentýna
(2010) - Jíst, meditovat, milovat
(2009) - Dvojí hra
(2008) - Fuel
(2008) - Fields of Fuel
(2008) - Světlušky v zahradě
(2007) - AFI's 100 Years... 100 Movies: 10th Anniversary Edition
(2007) - Soukromá válka pana Wilsona
(2006) - Annie Leibovitz: Život objektivem
(2006) - Šarlotina pavučinka
(2006) - Mravenčí polepšovna
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Řekni jim, kdo jsi
(2004) - Na dotek
(2004) - Dannyho parťáci 2
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Comic Relief 2003: The Big Hair Do
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2003) - Úsměv Mony Lisy
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - Milujte svého zabijáka
(2002) - Hollywood, Hollywood
(2002) - Grand Champion
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Joan Rivers: The E! True Hollywood Story
(2001) - Zlatíčka pro každého
(2001) - Mexičan
(2001) - The Ellen Show (TV seriál)
(2001) - Dannyho parťáci
(2000) - Svět filmu: Ingmar Bergman
(2000) - In the Wild: Horsemen of Mongolia with Julia Roberts
(2000) - Erin Brockovich
(1999) - Notting Hill
(1999) - Nevěsta na útěku
(1998) - In the Wild
(1998) - Druhá nebo první
(1997) - 50,000,000 Joe Franklin Fans Can't Be Wrong
(1997) - Svatba mého nejlepšího přítele
(1997) - Spiknutí
(1996) - Všichni říkají: Miluji tě
(1996) - Michael Collins
(1996) - Mary Reilly
(1995) - Síla lásky
(1995) - Before Your Eyes: Angelie's Secret
(1994) - Howard Stern
(1994) - Extra
(1994) - A Century of Cinema
(1994) - Zbožňuju trable
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Pret-A-Porter
(1993) - In the Wild (TV seriál)
(1993) - Případ Pelikán
(1992) - Gomorron
(1992) - Hráč
(1991) - Zemřít mladý
(1991) - Noci s nepřítelem
(1991) - Hook
(1990) - Pretty Woman
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Hráči se smrtí
(1989) - Ocelové magnólie
(1989) - Červené jako krev
(1988) - Telenoticias (TV seriál)
(1988) - Spokojenost
(1988) - Mystic Pizza
(1988) - Baja Oklahoma
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Požární akademie
(1986) - Oprah show
(1986) - Crime Story
(1984) - Cinema 3
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1982) - Nature (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1971) - Film '72
Spoluherci ve filmu "Svátek matek":
(*1936) Hector Elizondo

(*1957) Jon Lovitz

(*1969) Jennifer Aniston

(*1979) Kate Hudson

(*1934) Garry Marshall (režisér)

(*1968) Timothy Olyphant

(*1979) Christine Lakin

(*1951) Margo Martindale

(*1976) Sarah Chalke

(*1990) Britt Robertson

(*1975) Jason Sudeikis

(*1987) Shay Mitchell

(*1966) Aasif Mandvi

(*1956) John Debney (hudební skladatel)

(*1968) Matthew Walker (scénárista)

(*1988) Jack Whitehall



Tranzitní horoskop (2016)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
4°03’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
24°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
13°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
18°03’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
3°44’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
1°22’
Panna
23°09’
SaturnSaturn:
Beran
7°08’
Střelec
11°11’
UranUran:
Panna
27°12’
Beran
16°34’
NeptunNeptun:
Štír
23°20’
Ryby
7°33’
PlutoPluto:
Panna
21°56’
Kozoroh
15°03’
S.UzelS.Uzel:
Beran
27°25’
Panna
25°34’
Černá LunaLilith:
Býk
3°57’
Váhy
14°19’
CheirónCheirón:
Ryby
25°59’
Ryby
17°28’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
27°53’
4. IC:
Váhy
16°45’
7. DSC:
Kozoroh
27°53’
10. MC:
Beran
16°45’

Dnes se narodili
Spojené státy Anjelica Huston
(*1951) herečka

Spojené státy Kevin Bacon
(*1958) herec, režisér, zpěvák

Česká republika Felix Holzmann
(*1921) herec, bavič

Česká republika Roman Šmucler
(*1969) herec

Česká republika Petr Kotvald
(*1959) zpěvák, tanečník, herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tom Hanks
(*1956) herec, režisér

Spojené státy Kelly McGillis
(*1957) herečka

Spojené státy Courtney Love
(*1964) herečka, zpěvačka, kytaristka

Česká republika František Ringo Čech
(*1943) herec, scénárista, politik, komik, zpěvák, textař, dramatik, spisovatel, moderátor, bubeník, publicista

Ukrajina Viktor Janukovyč
(*1950) prezident


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Vivien Leigh
(*1913 - 1967) herečka

Česká republika Karel Václav Rais
(*1859 - 1926) spisovatel

Velká Británie Percy Bysshe Shelley
(*1792 - 1822) romantický básník, spisovatel

Brazílie Rolim Amaro
(*1942 - 2001) pilot, majitel aerolinek

Německo Ernst Baier
(*1905 - 2001) krasobruslař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »