panna

Katie Melua
(1992): Gomorron

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Kutaisi
Země:
Věk:
35 let
Povolání:
zpěvačka, skladatelka a kytaristka
Katie Melua - Film: Gomorron
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1992, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1992 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Katie Melua - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Gomorron":
(*1956) Mel Gibson

(*1955) Bruce Willis

(*1967) Julia Roberts

(*1963) Brad Pitt

(*1961) Eddie Murphy

(*1954) Denzel Washington

(*1971) Ewan McGregor

(*1952) Liam Neeson

(*1955) Bill Paxton

(*1967) Nicole Kidman

(*1934) Judi Dench

(*1968) Will Smith

(*1961) George Clooney

(*1956) Andy Garcia

(*1946) Sylvester Stallone

(*1947) Arnold Schwarzenegger

(*1960) Jean-Claude Van Damme

(*1930) Clint Eastwood

(*1964) Keanu Reeves

(*1961) Laurence Fishburne

(*1942) Harrison Ford

(*1972) Jude Law

(*1977) Orlando Bloom

(*1969) Cate Blanchett

(*1953) Pierce Brosnan

(*1969) Renée Zellweger

(*1968) Hugh Jackman

(*1962) Tom Cruise

(*1939) Ian McKellen

(*1922) Christopher Lee

(*1951) Karen Allen

(*1937) Morgan Freeman

(*1972) Ben Affleck

(*1957) Steve Buscemi

(*1954) Will Patton

(*1977) Liv Tyler

(*1943) Robert De Niro

(*1940) Al Pacino

(*1967) Carrie-Anne Moss

(*1958) Tim Robbins

(*1955) Peter Gallagher

(*1951) Kurt Russell

(*1964) Russell Crowe

(*1964) Nicolas Cage

(*1954) John Travolta

(*1972) Cameron Diaz

(*1967) Vin Diesel

(*1953) Peter Stormare

(*1960) Julianne Moore

(*1965) Chris Penn

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1965) Ben Stiller

(*1968) Owen Wilson

(*1975) Milla Jovovich

(*1938) Jon Voight

(*1968) Cuba Gooding Jr.

(*1951) Stellan Skarsgård

(*1966) Billy Zane

(*1960) Kristin Scott Thomas

(*1981) Elijah Wood

(*1958) Viggo Mortensen

(*1971) Sean Astin

(*1959) Sean Bean

(*1931) Ian Holm

(*1975) Kate Winslet

(*1943) Ben Kingsley

(*1962) Ralph Fiennes

(*1931) Robert Duvall

(*1937) Anthony Hopkins

(*1940) John Hurt

(*1952) Isabella Rossellini

(*1936) Dennis Hopper

(*1974) Giovanni Ribisi

(*1972) Gwyneth Paltrow

(*1959) Kevin Spacey

(*1944) Michael Douglas

(*1964) Deborah Kara Unger

(*1960) Sean Penn

(*1936) Albert Finney

(*1956) Geena Davis

(*1949) Jeff Bridges

(*1965) Connie Nielsen

(*1958) Gary Oldman

(*1978) Josh Hartnett

(*1961) Tom Sizemore

(*1948) Kathy Bates

(*1973) Kate Beckinsale

(*1956) Tom Hanks

(*1963) Johnny Depp

(*1960) Hugh Grant

(*1958) Kevin Bacon

(*1957) Michael Clarke Duncan

(*1970) Matt Damon

(*1935) Woody Allen

(*1958) Alec Baldwin

(*1974) Christian Bale

(*1940) James Caan

(*1943) Chevy Chase

(*1957) Daniel Day-Lewis

(*1967) Benicio Del Toro



Tranzitní horoskop (1992)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
23°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
1°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
6°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
18°45’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
17°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
3°36’
Panna
14°37’
SaturnSaturn:
Štír
12°55’
Vodnář
5°54’
UranUran:
Střelec
9°53’
Kozoroh
13°42’
NeptunNeptun:
Střelec
28°39’
Kozoroh
16°14’
PlutoPluto:
Štír
0°35’
Štír
22°06’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
0°47’
Kozoroh
9°46’
Černá LunaLilith:
Beran
1°15’
Kozoroh
27°46’
CheirónCheirón:
Blíženci
8°32’
Lev
8°17’

Dnes se narodili
Spojené státy Sylvester Stallone
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Ned Beatty
(*1937) herec

Spojené státy Janet Leigh
(*1927) herečka

Česká republika Jiří Macháček
(*1966) herec, zpěvák

Austrálie Geoffrey Rush
(*1951) herec


Zítra slaví narozeniny
Itálie Vittorio De Sica
(*1901) režisér, scénárista, herec

Velká Británie Ringo Starr
(*1940) herec, zpěvák, kytarista, bubeník

Česká republika Kateřina Cajthamlová
(*1962) lékařka, psychoterapeutka, popularizátorka zdravého životního stylu

Česká republika Gustav Mahler
(*1860) skladatel hudby

Francie Karel IX. Francouzský
(*1550) francouzský král z rodu Valois-Angoulême


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Eric Douglas
(*1958 - 2004) herec, komik, syn Kirka Douglase

Spojené státy Robert McNamara
(*1916 - 2009) voják, republikánský politik a byznysmen, ministr obrany USA

Spojené státy Louis Armstrong
(*1901 - 1971) zpěvák, trumpetista

Česká republika Karel Hála
(*1933 - 2008) zpěvák

Česká republika Josef Suk mladší
(*1929 - 2011) houslista, národní umělec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »