panna

Katie Melua
(2000): GPTV

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Kutaisi
Země:
Věk:
35 let
Povolání:
zpěvačka, skladatelka a kytaristka
Katie Melua - Film: GPTV
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2000, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2000 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Katie Melua - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "GPTV":
(*1958) Sharon Stone

(*1955) Bruce Willis

(*1963) Brad Pitt

(*1971) Ewan McGregor

(*1967) Nicole Kidman

(*1968) Will Smith

(*1961) George Clooney

(*1972) Jude Law

(*1977) Orlando Bloom

(*1969) Renée Zellweger

(*1944) John Rhys-Davies

(*1975) Drew Barrymore

(*1972) Ben Affleck

(*1943) Robert De Niro

(*1959) Val Kilmer

(*1964) Russell Crowe

(*1964) Nicolas Cage

(*1954) John Travolta

(*1972) Cameron Diaz

(*1951) Anjelica Huston

(*1946) Susan Sarandon

(*1952) Patrick Swayze

(*1955) Kevin Costner

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1965) Ben Stiller

(*1969) Christian Slater

(*1959) Sean Bean

(*1975) Kate Winslet

(*1970) Uma Thurman

(*1976) Alicia Silverstone

(*1951) Michael Keaton

(*1943) Ben Kingsley

(*1937) Anthony Hopkins

(*1972) Gwyneth Paltrow

(*1960) Sean Penn

(*1947) Meat Loaf

(*1956) Geena Davis

(*1974) Joaquin Phoenix

(*1962) Jim Carrey

(*1956) Tom Hanks

(*1963) Johnny Depp

(*1958) Steve Guttenberg

(*1970) Matt Damon

(*1949) Richard Gere

(*1951) Mark Hamill

(*1937) Dustin Hoffman

(*1948) Samuel L. Jackson

(*1963) Mike Myers

(*1945) Tom Selleck

(*1935) Donald Sutherland

(*1951) Robin Williams

(*1966) Halle Berry

(*1964) Sandra Bullock

(*1956) Kim Cattrall

(*1946) Cher

(*1970) Minnie Driver

(*1956) Carrie Fisher

(*1967) Tara Fitzgerald

(*1965) Elizabeth Hurley

(*1975) Angelina Jolie

(*1969) Jennifer Lopez

(*1964) Mary-Louise Parker

(*1965) Sarah Jessica Parker

(*1951) Jane Seymour

(*1959) Emma Thompson

(*1954) Kathleen Turner

(*1924) Lauren Bacall

(*1953) Alfred Molina

(*1955) Billy Bob Thornton

(*1968) Gillian Anderson

(*1962) Michelle Yeoh

(*1982) Kirsten Dunst

(*1971) Natascha McElhone

(*1976) Freddie Prinze Jr.

(*1977) Sarah Michelle Gellar

(*1970) Rachel Weisz

(*1981) Hayden Christensen

(*1946) Anthony Daniels

(*1954) Hugh Quarshie

(*1948) Olivia Newton-John

(*1979) Kate Hudson

(*1940) Patrick Stewart

(*1989) Daniel Radcliffe

(*1988) Rupert Grint

(*1990) Emma Watson

(*1946) Brenda Blethyn

(*1963) Elle Macpherson

(*1949) Patrick Duffy

(*1937) George Takei

(*1981) Britney Spears

(*1946) Brian Cox

(*1967) Jamie Foxx

(*1984) Mandy Moore

(*1985) Keira Knightley

(*1976) Colin Farrell

(*1958) Madonna

(*1950) Cybill Shepherd

(*1957) Ray Winstone

(*1972) Toni Collette

(*1963) Brigitte Nielsen



Tranzitní horoskop (2000)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
23°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
1°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
6°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
18°45’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
17°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
3°36’
Beran
25°15’
SaturnSaturn:
Štír
12°55’
Býk
10°23’
UranUran:
Střelec
9°53’
Vodnář
14°48’
NeptunNeptun:
Střelec
28°39’
Vodnář
3°11’
PlutoPluto:
Štír
0°35’
Střelec
11°27’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
0°47’
Lev
5°02’
Černá LunaLilith:
Beran
1°15’
Střelec
23°27’
CheirónCheirón:
Blíženci
8°32’
Střelec
11°37’

Dnes se narodili
Spojené státy Sylvester Stallone
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Ned Beatty
(*1937) herec

Spojené státy Janet Leigh
(*1927) herečka

Česká republika Jiří Macháček
(*1966) herec, zpěvák

Austrálie Geoffrey Rush
(*1951) herec


Zítra slaví narozeniny
Itálie Vittorio De Sica
(*1901) režisér, scénárista, herec

Velká Británie Ringo Starr
(*1940) herec, zpěvák, kytarista, bubeník

Česká republika Kateřina Cajthamlová
(*1962) lékařka, psychoterapeutka, popularizátorka zdravého životního stylu

Česká republika Gustav Mahler
(*1860) skladatel hudby

Francie Karel IX. Francouzský
(*1550) francouzský král z rodu Valois-Angoulême


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Eric Douglas
(*1958 - 2004) herec, komik, syn Kirka Douglase

Spojené státy Robert McNamara
(*1916 - 2009) voják, republikánský politik a byznysmen, ministr obrany USA

Spojené státy Louis Armstrong
(*1901 - 1971) zpěvák, trumpetista

Česká republika Karel Hála
(*1933 - 2008) zpěvák

Česká republika Josef Suk mladší
(*1929 - 2011) houslista, národní umělec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »