stir

Lešek Wronka
(2001): Český slavík - Mattoni 2001

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1960 (?)
Země:
Věk:
61 let
Lešek Wronka - Film: Český slavík - Mattoni 2001
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2001, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2001 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Lešek Wronka - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Lešek Wronka - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Lešek Wronka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Český slavík - Mattoni 2001":
(*1939) Karel Gott

(*1966) Iveta Bartošová

(*1979) Zuzana Norisová

(*1947) Helena Vondráčková

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1974) Jan Révai

(*1977) Richard Krajčo

(*1948) Jiří Adamec (režisér)

(*1966) Lucie Bílá

(*1949) Jiří Korn

(*1970) Michal Malátný

(*1976) Leoš Mareš

(*1942) Petr Janda

(*1978) Vanessa Mae

(*1968) Daniel Hůlka

(*1967) Leona Machálková

(*1963) Bára Basiková

(*1961) Richard Müller

(*1965) Petr Muk

(*1976) Ivana Gottová

(*1961) Martin Maxa

(*1973) Bohuš Matuš



Tranzitní horoskop (2001)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
24°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
21°28’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
8°01’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
18°31’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
4°00’
Blíženci
2°09’
SaturnSaturn:
Kozoroh
14°44’
Býk
24°34’
UranUran:
Lev
25°42’
Vodnář
18°40’
NeptunNeptun:
Štír
9°26’
Vodnář
5°20’
PlutoPluto:
Panna
7°59’
Střelec
13°47’
S.UzelS.Uzel:
Panna
11°45’
Rak
15°39’
Černá LunaLilith:
Rak
21°30’
Vodnář
4°03’
CheirónCheirón:
Vodnář
27°27’
Střelec
22°35’

Dnes se narodili
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Roger Moore
(*1927 - 2017) herec

Norsko Henrik Ibsen
(*1828 - 1906) dramatik, básník

Německo Heinrich Himmler
(*1900 - 1945) politik, nacista, říšský vůdce SS, šéf gestapa

Kanada Desimal
(*1980 - 2006) hudebník DnB, skladatel

Česká republika Xena Longenová
(*1891 - 1928) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »