stir

Lešek Wronka
(2011): Ceny Anděl 2010

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1960 (?)
Země:
Věk:
61 let
Lešek Wronka - Film: Ceny Anděl 2010
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Lešek Wronka - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Lešek Wronka - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Lešek Wronka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Ceny Anděl 2010":
(*1980) Lucie Vondráčková

(*1983) Jakub Prachař

(*1953) Jaromír Nohavica

(*1977) Richard Krajčo

(*1966) Lucie Bílá

(*1985) Vojtěch Dyk

(*1981) Olga Lounová

(*1976) Leoš Mareš

(*1993) Ewa Farna

(*1965) Michal Dvořák

(*1969) Tonya Graves

(*1983) Jan Maxián

(*1986) Tomáš Klus

(*1986) Aneta Langerová

(*1954) Michael Kocáb

(*1974) Marta Jandová

(*1960) David Koller

(*1965) Anna K.

(*1965) Petr Šiška

(*1959) Peter Nagy

(*1985) Klára Vytisková

(*1977) Petr Bende

(*1967) Petr Kolář

(*1978) Igor Timko

(*1965) Josef Vojtek

(*1983) František Soukup

(*1979) Xindl X

(*1980) Lejla Abbasová



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
24°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
21°28’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
8°01’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
18°31’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
4°00’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Kozoroh
14°44’
Váhy
16°40’
UranUran:
Lev
25°42’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Štír
9°26’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Panna
7°59’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Panna
11°45’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Rak
21°30’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Vodnář
27°27’
Vodnář
27°38’

Dnes se narodili
Spojené státy Vincent D'Onofrio
(*1959) herec

Spojené státy Susan Hayward
(*1917) herečka

Slovensko Anna Šišková
(*1960) herečka

Česká republika Naďa Urbánková
(*1939) herečka, zpěvačka

Česká republika Ivan Trojan
(*1964) herec


Zítra slaví narozeniny
Kanada Dan Aykroyd
(*1952) herec

Spojené státy Liv Tyler
(*1977) herečka

Spojené státy Sydney Pollack
(*1934) režisér, herec

Japonsko Olivia de Havilland
(*1916) herečka, pětkrát nominována na Cenu Akademie

Velká Británie Charles Laughton
(*1899) herec, režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Mašín
(*1896 - 1942) důstojník prvorepublikové Československé armády, člen protinacistické odbojové organizace Tři králové

Velká Británie Christopher Fry
(*1907 - 2005) scénárista

Spojené státy Chet Atkins
(*1924 - 2001) zpěvák

Francie Roger Chapelet
(*1903 - 1995) malíř

Kanada John Norman Collins
(*1947 - 1968) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »