panna

Ludvík Hájek
(1954): Dva mrazíci

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Povolání:
režisér, kameraman
Ludvík Hájek - Film: Dva mrazíci
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1954, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1954 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ludvík Hájek - Kameramanská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ludvík Hájek - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Dva mrazíci":
(*1891) Vlasta Burian

(*1905) Jan Werich

(*1912) Jiří Trnka (režisér)

(*1922) Ilja Hurník (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1954)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
14°18’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
24°57’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
27°19’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
7°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
22°25’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
26°01’
Blíženci
18°57’
SaturnSaturn:
Panna
26°15’
Štír
7°31’
UranUran:
Ryby
7°22’
Rak
21°30’
NeptunNeptun:
Lev
14°37’
Váhy
25°52’
PlutoPluto:
Rak
9°50’
Lev
24°43’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
19°47’
Kozoroh
24°43’
Černá LunaLilith:
Vodnář
16°44’
Váhy
11°36’
CheirónCheirón:
Beran
12°53’
Kozoroh
21°02’

Dnes se narodili
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Vláčil
(*1924 - 1999) scénárista, režisér

Česká republika Karel Svoboda
(*1938 - 2007) herec, skladatel

Irsko William Butler Yeats
(*1865 - 1939) básník, dramatik a esejista

Česká republika Ema Destinnová
(*1878 - 1930) česká operní pěvkyně

Německo Fritz Knöchlein
(*1911 - 1949) důstojník SS



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »