lev

Monika Žigová
(1984): Falešný princ

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1963 (?)
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herečka
Monika Žigová - Film: Falešný princ
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1984, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1984 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Monika Žigová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Falešný princ":
(*1940) Milan Lasica

(*1944) Marián Labuda st.

(*1954) Roman Skamene

(*1950) Kamila Magálová

(*1972) Dara Rolins

(*1966) Zuzana Skopálová-Jányová

(*1922) Karel Effa

(*1956) Jiří Růžička ml.

(*1929) Václav Štekl

(*1945) Karol Čálik

(*1928) Karol Machata

(*1926) Vladimír Kostovič

(*1953) Dušan Rapoš (režisér)

(*1934) Anton Mrvečka

(*1930) Lotár Radványi

(*1962) Dušan Szabo

(*1969) Zuzana Vačková-Rogelová

(*1927) Maximilián Remeň (střihač)

(*1939) Angelo Michajlov (hudební skladatel)

(*1929) Jaroslav Dietl (scénárista)

(*1946) Boro Stjepanović

(*1935) Stanislav Szomolányi (kameraman)



Tranzitní horoskop (1984)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
29°38’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
18°09’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
26°55’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
27°50’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
17°00’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
19°09’
Střelec
26°01’
SaturnSaturn:
Vodnář
18°59’
Štír
13°58’
UranUran:
Panna
5°16’
Střelec
11°09’
NeptunNeptun:
Štír
13°06’
Střelec
29°21’
PlutoPluto:
Panna
11°27’
Štír
1°47’
S.UzelS.Uzel:
Rak
18°15’
Blíženci
14°30’
Černá LunaLilith:
Štír
13°59’
Ryby
2°15’
CheirónCheirón:
Ryby
13°09’
Býk
28°26’

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »