kozoroh

Nicolas Cage
(2001): Mandolína kapitána Corelliho

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.1. 1964 - 05:30h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
57 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Nicolas Cage - Film: Mandolína kapitána Corelliho
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2001, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2001 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Nicolas Cage - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Mom and Dad
(2017) - Croodsovi 2
(2016) - USS Indianapolis: Men of Courage
(2016) - The Trust
(2016) - Snowden
(2018) - National Treasure 3
(2016) - Dog Eat Dog
(2016) - Army of One
(2015) - Cena moci
(2015) - Brána temnoty
(2014) - Tokarev
(2014) - Temný bojovník
(2014) - Poslední šance na pomstu
(2014) - Napospas osudu
(2013) - Zmrzlá zem
(2013) - Joe
(2013) - Croodsovi
(2012) - Unesená
(2011) - Scream Awards
(2011) - With Great Power: The Stan Lee Story
(2011) - Vendeta
(2011) - Teror
(2011) - Hon na čarodějnice
(2011) - Ghost Rider 2
(2011) - Drive Angry
(2010) - Kick-Ass
(2010) - Čarodějův učeň
(2009) - Životopisy: Nicholas Cage
(2009) - Špatnej polda
(2009) - Proroctví
(2009) - G-FORCE
(2009) - Astro Boy
(2008) - Nebezpečný cíl
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Making the Best Next Thing
(2007) - Next
(2007) - Lovci pokladů: Kniha tajemství
(2007) - Grindhouse: Werewolf Women of the S.S.
(2007) - Ghost Rider
(2006) - Too Tough to Die: A Tribute to Johnny Ramone
(2006) - World Trade Center
(2006) - Rituál
(2006) - Mravenčí polepšovna
(2005) - Attack of the Show!
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - Pan Rosnička
(2005) - Obchodník se smrtí
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - At the Movies
(2004) - V záři reflektorů (TV seriál)
(2004) - John Travolta: The Inside Story
(2004) - Lovci pokladů
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Valley Girl: 20 Totally Tubular Years Later
(2003) - Intimate Portrait: Vanessa Marcil
(2003) - Biography: John Travolta
(2003) - Švindlíři
(2002) - Hollywood Salutes Nicolas Cage: An American Cinematheque Tribute
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - The Cult: Music Without Fear (koncert)
(2002) - The Code Talkers: A Secret Code of Honor
(2002) - Sonny
(2002) - Kód Navajo
(2002) - Adaptace
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - Italian Soldiers
(2001) - Vánoční koleda
(2001) - Mandolína kapitána Corelliho
(2000) - GPTV
(2000) - 60 sekund
(2000) - Otec rodiny
(1999) - 71. Annual Academy Awards
(1999) - Intimate Portrait: Laura Dern
(1999) - 8 MM
(1999) - Počítání mrtvých
(1998) - Making Angels
(1998) - Junket Whore
(1998) - Vítejte v Hollywoodu
(1998) - Město andělů
(1998) - Hadí oči
(1997) - Sean Connery Close Up
(1997) - Sean Connery, an Intimate Portrait
(1997) - Tváří v tvář
(1997) - Con Air
(1996) - 68. Annual Academy Awards
(1996) - The American Film Institute Salute to Clint Eastwood
(1996) - Skála
(1995) - Polibek smrti
(1995) - Leaving Las Vegas
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - Howard Stern
(1994) - A Century of Cinema
(1994) - Může to potkat i vás
(1994) - Lapeni v ráji
(1994) - Hlídat Tess
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Nebezpečná hra
(1993) - Amos & Andrew
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Red Rock West
(1992) - Líbánky v Las Vegas
(1991) - Zandalee
(1990) - Jonathan Ross Presents for One Week Only: David Lynch
(1990) - Zběsilost v srdci
(1990) - Tempo di uccidere
(1990) - Ohnivá eskadra
(1990) - Industrial Symphony No. 1: The Dream of the Broken Hearted
(1988) - Polibek upíra
(1988) - Never on Tuesday
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Potíže s Arizonou
(1987) - Pod vlivem úplňku
(1986) - Peggy Sue se vdává
(1986) - Chlapec v modrém
(1984) - O závod s měsícem
(1984) - Křídla
(1984) - Cotton Club
(1983) - Dravé ryby
(1983) - Dívka z údolí
(1982) - Zlaté časy na Ridgemont High
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Best of Times
(1975) - Saturday Night Live

Nicolas Cage - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Nicolas Cage - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2002) - Sonny
Spoluherci ve filmu "Mandolína kapitána Corelliho":
(*1974) Penélope Cruz

(*1940) John Hurt

(*1974) Christian Bale

(*1949) John Madden (režisér)

(*1926) Irene Papas

(*1955) Roberto Citran

(*1964) David Morrissey

(*1945) Patrick Malahide

(*1952) John Toll (kameraman)



Tranzitní horoskop (2001)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
16°16’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
26°13’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
9°22’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
18°15’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
25°32’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
11°22’
Blíženci
2°09’
SaturnSaturn:
Vodnář
21°05’
Býk
24°34’
UranUran:
Panna
9°50’
Vodnář
18°40’
NeptunNeptun:
Štír
17°20’
Vodnář
5°20’
PlutoPluto:
Panna
14°06’
Střelec
13°47’
S.UzelS.Uzel:
Rak
11°00’
Rak
15°39’
Černá LunaLilith:
Štír
29°17’
Vodnář
4°03’
CheirónCheirón:
Ryby
11°15’
Střelec
22°35’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
24°07’
4. IC:
Beran
11°16’
7. DSC:
Blíženci
24°07’
10. MC:
Váhy
11°16’

Dnes se narodili
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931 - 2015) herec, režisér

Spojené státy Lillian Gish
(*1896 - 1993) herečka

Francie Louis Vuitton
(*1821 - 1892) modní návrhář

Německo Peter Behrens
(*1868 - 1940) německý architekt a designér

Rusko Boris Němcov
(*1959 - 2015) liberální politik, kritik, matematik, fyzik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Úplněk v PannaPanně
ukázat kalendář »