vahy

Pablo Trapero
(2012): 7 dní v Havaně

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Buenos Aires
Země:
Věk:
48 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec
Pablo Trapero - Film: 7 dní v Havaně
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Pablo Trapero - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Pablo Trapero - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Pablo Trapero - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "7 dní v Havaně":
(*1967) Benicio Del Toro (režisér)

(*1954) Emir Kusturica

(*1958) Julio Medem (režisér)

(*1958) Julio Medem (scénárista)

(*1960) Elia Suleiman

(*1960) Elia Suleiman (režisérka)

(*1960) Elia Suleiman (scénáristka)

(*1963) Gaspar Noé (režisér)

(*1963) Gaspar Noé (scénárista)

(*1965) Jorge Perugorría

(*1978) Daniel Brühl

(*1965) Vladimir Cruz

(*1946) Mirta Ibarra

(*1961) Laurent Cantet (režisér)

(*1961) Laurent Cantet (scénárista)

(*1992) Josh Hutcherson

(*1942) Daisy Granados

(*1981) Alejandro Fadel (scénárista)

(*1973) Daniel Aranyó (kameraman)



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
10°36’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
10°24’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
7°24’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
20°43’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
15°51’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
3°31’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Blíženci
6°18’
Váhy
28°19’
UranUran:
Váhy
13°44’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Střelec
1°02’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Panna
29°58’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
11°19’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Váhy
14°01’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Beran
11°37’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Česká republika Nina Divíšková
(*1936) herečka

Spojené státy Bill Cosby
(*1937) herec, komik

Česká republika Jan Němec
(*1936) režisér, scénárista, pedagog FAMU

Velká Británie Anna Friel
(*1976) herečka

Česká republika Eva Brettschneiderová-Machourková
(*1964) herečka, dramaturgyně, psycholožka, moderátorka AZ-kvízu a pořadů pro děti Oáza a Hip hap hop


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Cheech Marin
(*1946) herec, komik

Spojené státy Harrison Ford
(*1942) herec

Česká republika Simona Chytrová
(*1962) herečka, politička, výtvarnice kostýmů

Česká republika Zdena Hadrbolcová
(*1937) herečka

Česká republika Tatiana Vilhelmová
(*1978) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Alfred Dreyfus
(*1859 - 1935) francouzský důstojník, křivě obviněný a odsouzený za velezradu

Česká republika Tomáš Baťa
(*1876 - 1932) zakladatel společnosti Baťa

Itálie Pietro Buscaglia
(*1911 - 1997) fotbalista

Francie Francois Furet
(*1927 - 1997) francouzský historik

Nový Zéland Eldon Gorst
(*1861 - 1911) diplomat



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »