vahy

Pablo Trapero
(2012): 7 dní v Havaně

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Buenos Aires
Země:
Věk:
48 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec
Pablo Trapero - Film: 7 dní v Havaně
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Pablo Trapero - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Pablo Trapero - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Pablo Trapero - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "7 dní v Havaně":
(*1967) Benicio Del Toro (režisér)

(*1954) Emir Kusturica

(*1958) Julio Medem (režisér)

(*1958) Julio Medem (scénárista)

(*1960) Elia Suleiman

(*1960) Elia Suleiman (režisérka)

(*1960) Elia Suleiman (scénáristka)

(*1963) Gaspar Noé (režisér)

(*1963) Gaspar Noé (scénárista)

(*1965) Jorge Perugorría

(*1978) Daniel Brühl

(*1965) Vladimir Cruz

(*1946) Mirta Ibarra

(*1961) Laurent Cantet (režisér)

(*1961) Laurent Cantet (scénárista)

(*1992) Josh Hutcherson

(*1942) Daisy Granados

(*1981) Alejandro Fadel (scénárista)

(*1973) Daniel Aranyó (kameraman)



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
10°36’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
10°24’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
7°24’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
20°43’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
15°51’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
3°31’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Blíženci
6°18’
Váhy
28°19’
UranUran:
Váhy
13°44’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Střelec
1°02’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Panna
29°58’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
11°19’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Váhy
14°01’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Beran
11°37’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Spojené státy Bruce Dern
(*1936) herec

Spojené státy Angelina Jolie
(*1975) herečka

Spojené státy Rosalind Russell
(*1907) herečka

Polsko Izabella Scorupco
(*1970) herečka, zpěvačka, fotomodelka

Česká republika Veronika Jeníková
(*1964) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mark Wahlberg
(*1971) herec, model, rapper

Česká republika Jitka Zelenková
(*1950) zpěvačka

Česká republika Markéta Mayerová
(*1967) moderátorka

Itálie Italo Balbo
(*1896) italský letec a velitel tzv. černých košil

Česká republika Stanislav Kostka Neumann
(*1875) básník


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Reinhard Heydrich
(*1904 - 1942) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Německo císař Wilhelm II
(*1859 - 1941) císař

Itálie Giacomo Casanova
(*1725 - 1798) kněz, spisovatel, intrikán, špión a diplomat

Česká republika František Janeček
(*1878 - 1941) konstruktér, zakladatel firmy Jawa

Itálie Massimo Troisi
(*1953 - 1994) herec, režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »