vahy

Pablo Trapero
(2010): Carancho

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Buenos Aires
Země:
Věk:
48 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec
Pablo Trapero - Film: Carancho
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Pablo Trapero - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Pablo Trapero - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Pablo Trapero - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Carancho":
(*1957) Ricardo Darín

(*1978) Martina Gusman

(*1981) Alejandro Fadel (scénárista)

(*1981) Alejandro Fadel



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
10°36’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
10°24’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
7°24’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
20°43’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
15°51’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
3°31’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Blíženci
6°18’
Váhy
4°31’
UranUran:
Váhy
13°44’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Střelec
1°02’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Panna
29°58’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
11°19’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Váhy
14°01’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Beran
11°37’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Jessica Simpson
(*1980) herečka, zpěvačka

Kolumbie Sofía Vergara
(*1972) herečka, modelka

Francie Marcel Proust
(*1871) prozaik

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Owen Chamberlain
(*1920) významný americký fyzik


Zítra slaví narozeniny
Rusko Yul Brynner
(*1920) herec

Česká republika Jiří Krampol
(*1938) herec, moderátor, dabér

Česká republika Dana Medřická
(*1920) herečka

Česká republika Olga Havlová
(*1933) první manželka Václava Havla

Spojené státy Suzanne Vega
(*1959) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Egypt Omar Sharif
(*1932 - 2015) herec

Francie Louise Abbéma
(*1853 - 1927) umělkyně

Belgie Achille Van Acker
(*1898 - 1975) belgický politik

Francie Louis Daguerre
(*1787 - 1851) malíř, vědec, fotograf

Německo Werner Egk
(*1901 - 1983) skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »