beran

Pavel Fiala
(1980): Útěky domů

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1937 (?)
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herec, scénárista
Pavel Fiala - Film: Útěky domů
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1980, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1980 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Pavel Fiala - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Pavel Fiala - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Útěky domů":
(*1968) Tomáš Holý

(*1938) Vladimír Hrabánek

(*1920) Václav Lohniský

(*1937) Eugen Jegorov

(*1923) František Řehák

(*1922) Miloš Kopecký

(*1937) Jiří Kodet

(*1949) Pavel Zedníček

(*1930) Blažena Holišová

(*1910) Raoul Schránil

(*1925) Lena Birková

(*1940) Jana Brejchová

(*1952) Andrea Čunderlíková

(*1960) Markéta Fišerová

(*1931) Jiřina Jirásková

(*1945) Alena Procházková

(*1956) Jaroslava Schallerová

(*1934) Karolina Slunéčková

(*1908) Vlastimila Vlková

(*1946) Jitka Zelenohorská

(*1935) Karel Augusta

(*1943) Karel Bělohradský

(*1935) Milan Riehs

(*1924) Jan Cmíral st.

(*1928) Vlastimil Hašek

(*1926) Svatopluk Skládal

(*1921) Oldřich Velen

(*1908) Zdeněk Hodr

(*1905) Vladimír Hlavatý

(*1947) Jan Kanyza

(*1935) Rudolf Jelínek

(*1930) Ilja Racek

(*1947) Karel Heřmánek

(*1935) Jaromil Jireš (režisér)

(*1931) Evald Schorm

(*1918) Lída Vostrčilová

(*1920) Robert Vrchota

(*1922) Soběslav Sejk

(*1960) Tereza Pokorná-Herzová

(*1924) Karel Hovorka st.

(*1926) Ladislav Krečmer

(*1946) Zdena Burdová

(*1924) Bohuslav Ličman

(*1920) Mnislav Hofmann

(*1935) Dana Balounová

(*1951) Karel Hovorka ml.

(*1925) Jan Oliva (scénograf)

(*1930) Karel Novák

(*1963) Stanislava Coufalová

(*1932) Vadim Petrov (hudební skladatel)

(*1939) Jaromír Šofr (kameraman)



Tranzitní horoskop (1980)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
8°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
6°33’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
12°48’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
5°46’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
4°02’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
24°01’
Panna
10°11’
SaturnSaturn:
Ryby
26°52’
Panna
26°59’
UranUran:
Býk
7°48’
Štír
24°04’
NeptunNeptun:
Panna
17°01’
Střelec
20°56’
PlutoPluto:
Rak
26°31’
Váhy
21°36’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
18°54’
Panna
1°52’
Černá LunaLilith:
Štír
19°44’
Panna
19°28’
CheirónCheirón:
Blíženci
18°29’
Býk
9°17’

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »