beran

Pavel Fiala
(1986): Smích se lepí na paty

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1937 (?)
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herec, scénárista
Pavel Fiala - Film: Smích se lepí na paty
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1986, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1986 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Pavel Fiala - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Pavel Fiala - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Smích se lepí na paty":
(*1922) Josef Kemr

(*1920) Vlastimil Brodský

(*1940) Petr Čepek

(*1952) Jan Hartl

(*1948) Pavel Nový

(*1959) Jitka Asterová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1957) Dana Bartůňková

(*1963) Vilma Cibulková

(*1953) Jan Kraus

(*1947) Karel Heřmánek

(*1940) Ladislav Křiváček

(*1938) Hynek Bočan (režisér)

(*1938) Hynek Bočan (scénárista)

(*1959) Miroslav Vladyka

(*1937) Emma Černá

(*1945) Klára Jerneková

(*1929) Jaroslava Tichá

(*1938) Petr Skoumal (hudební skladatel)

(*1938) Ivan Šlapeta (kameraman)

(*1954) Dalibor Lipský (střihač)



Tranzitní horoskop (1986)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
8°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
6°33’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
12°48’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
5°46’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
4°02’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
24°01’
Vodnář
18°21’
SaturnSaturn:
Ryby
26°52’
Střelec
5°12’
UranUran:
Býk
7°48’
Střelec
19°31’
NeptunNeptun:
Panna
17°01’
Kozoroh
3°36’
PlutoPluto:
Rak
26°31’
Štír
6°55’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
18°54’
Býk
5°47’
Černá LunaLilith:
Štír
19°44’
Býk
23°40’
CheirónCheirón:
Blíženci
18°29’
Blíženci
10°24’

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »