panna

Petr Jákl ml.
(2014): Tajemství Vladimíra Dlouhého

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1973 (?)
Země:
Věk:
48 let
Povolání:
herec, režisér, kaskadér
Petr Jákl ml. - Film: Tajemství Vladimíra Dlouhého
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2014, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2014 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Jákl ml. - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Petr Jákl ml. - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Petr Jákl ml. - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Tajemství Vladimíra Dlouhého":
(*1947) Jana Švandová

(*1965) Filip Renč

(*1958) Vladimír Dlouhý

(*1930) Václav Vorlíček

(*1939) Ladislav Mrkvička

(*1964) Simona Postlerová



Tranzitní horoskop (2014)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
21°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
14°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
1°24’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
9°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
2°36’
Rak
16°03’
SaturnSaturn:
Rak
3°47’
Štír
20°24’
UranUran:
Váhy
21°27’
Beran
8°40’
NeptunNeptun:
Střelec
4°53’
Ryby
3°14’
PlutoPluto:
Váhy
3°47’
Kozoroh
11°16’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
3°40’
Štír
4°14’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
3°19’
Rak
23°01’
CheirónCheirón:
Beran
19°48’
Ryby
9°59’

Dnes se narodili
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ava Gardner
(*1922 - 1990) herečka

Česká republika Jiří Wimmer
(*1943 - 2001) herec

Spojené státy Mary Tyler Moore
(*1936 - 2017) herečka

Spojené státy Al Capone
(*1899 - 1947) mafiánský bos

Egypt Demis Roussos
(*1946 - 2015) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »