panna

Petr Jákl ml.
(2008): Bathory

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1973 (?)
Země:
Věk:
48 let
Povolání:
herec, režisér, kaskadér
Petr Jákl ml. - Film: Bathory
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Jákl ml. - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Petr Jákl ml. - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Petr Jákl ml. - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Bathory":
(*1949) Bolek Polívka

(*1949) Andrej Hryc

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1962) Karel Roden

(*1961) Zuzana Frenglová

(*1974) Monika Hilmerová

(*1958) Deana Horváthová-Jakubisková (producentka)

(*1958) Deana Horváthová-Jakubisková

(*1973) Zuzana Stivínová ml.

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1965) Jan Šťastný

(*1978) Jaromír Nosek

(*1959) Zdeněk Podhůrský

(*1943) Karel Bělohradský

(*1955) Václav Upír Krejčí

(*1947) Zdeněk Maryška

(*1962) Petr Meissel

(*1960) Marek Vašut

(*1964) Jiří Pomeje

(*1941) Franco Nero

(*1975) Hans Matheson

(*1938) Juraj Jakubisko (režisér)

(*1938) Juraj Jakubisko (scénárista)

(*1954) F. A. Brabec (kameraman)

(*1969) Karel Dobrý

(*1978) Jan Dolanský

(*1959) Jiří Maria Sieber

(*1976) Anna Friel

(*1965) Vincent Regan

(*1956) Pavel Skřípal

(*1973) Eva Elsnerová

(*1973) Jan Pavel Filipenský

(*1986) Jiří Mádl

(*1947) Jiří Krytinář

(*1957) Táňa Radeva

(*1949) Jiří Korn

(*1975) Anthony Byrne

(*1945) Miloš Vávra

(*1943) Jan Vlasák

(*1972) Marek Majeský

(*1991) Ladislav Ondřej

(*1983) Hana Vagnerová

(*1974) Beata Greneche

(*1953) Jaromír Meduna

(*1946) Rudolf Stärz

(*1975) Sandra Pogodová

(*1954) Vladimír T. Gottwald

(*1939) Milan Slepička

(*1984) Michaela Drotárová

(*1985) Kristýna Maléřová-Podzimková

(*1944) Jaroslav Kaňkovský

(*1935) Marie Viková

(*1964) Marian Roden

(*1966) Jan Vondráček

(*1959) Jana Oľhová

(*1983) Jan Maxián

(*1978) Barbora Fišerová

(*1955) Jan Jirásek (hudební skladatel)

(*1945) Ján Ďuriš (kameraman)

(*1981) Katarína Knechtová (hudební skladatelka)

(*1995) Robbie Kay



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
21°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
14°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
1°24’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
9°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
2°36’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Rak
3°47’
Panna
8°24’
UranUran:
Váhy
21°27’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Střelec
4°53’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Váhy
3°47’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
3°40’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
3°19’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Beran
19°48’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ava Gardner
(*1922 - 1990) herečka

Česká republika Jiří Wimmer
(*1943 - 2001) herec

Spojené státy Mary Tyler Moore
(*1936 - 2017) herečka

Spojené státy Al Capone
(*1899 - 1947) mafiánský bos

Egypt Demis Roussos
(*1946 - 2015) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »