panna

Petr Jákl ml.
(2008): Bathory

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1973 (?)
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herec, režisér, kaskadér
Petr Jákl ml. - Film: Bathory
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Jákl ml. - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Petr Jákl ml. - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Petr Jákl ml. - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Bathory":
(*1949) Bolek Polívka

(*1949) Andrej Hryc

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1962) Karel Roden

(*1961) Zuzana Frenglová

(*1974) Monika Hilmerová

(*1958) Deana Horváthová-Jakubisková (producentka)

(*1958) Deana Horváthová-Jakubisková

(*1973) Zuzana Stivínová ml.

(*1980) Lucie Vondráčková

(*1965) Jan Šťastný

(*1978) Jaromír Nosek

(*1959) Zdeněk Podhůrský

(*1943) Karel Bělohradský

(*1955) Václav Upír Krejčí

(*1947) Zdeněk Maryška

(*1962) Petr Meissel

(*1960) Marek Vašut

(*1964) Jiří Pomeje

(*1941) Franco Nero

(*1975) Hans Matheson

(*1938) Juraj Jakubisko (režisér)

(*1938) Juraj Jakubisko (scénárista)

(*1954) F. A. Brabec (kameraman)

(*1969) Karel Dobrý

(*1978) Jan Dolanský

(*1959) Jiří Maria Sieber

(*1976) Anna Friel

(*1965) Vincent Regan

(*1956) Pavel Skřípal

(*1973) Eva Elsnerová

(*1973) Jan Pavel Filipenský

(*1986) Jiří Mádl

(*1947) Jiří Krytinář

(*1957) Táňa Radeva

(*1949) Jiří Korn

(*1975) Anthony Byrne

(*1945) Miloš Vávra

(*1943) Jan Vlasák

(*1972) Marek Majeský

(*1991) Ladislav Ondřej

(*1983) Hana Vagnerová

(*1974) Beata Greneche

(*1953) Jaromír Meduna

(*1946) Rudolf Stärz

(*1975) Sandra Pogodová

(*1954) Vladimír T. Gottwald

(*1939) Milan Slepička

(*1984) Michaela Drotárová

(*1985) Kristýna Maléřová-Podzimková

(*1944) Jaroslav Kaňkovský

(*1935) Marie Viková

(*1964) Marian Roden

(*1966) Jan Vondráček

(*1959) Jana Oľhová

(*1983) Jan Maxián

(*1978) Barbora Fišerová

(*1955) Jan Jirásek (hudební skladatel)

(*1945) Ján Ďuriš (kameraman)

(*1981) Katarína Knechtová (hudební skladatelka)

(*1995) Robbie Kay



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
21°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
14°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
1°24’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
9°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
2°36’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Rak
3°47’
Panna
8°24’
UranUran:
Váhy
21°27’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Střelec
4°53’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Váhy
3°47’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
3°40’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
3°19’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Beran
19°48’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Velká Británie Jean Simmons
(*1929) herečka

Spojené státy Norman Mailer
(*1923) scénárista, spisovatel, novinář

Spojené státy Justin Timberlake
(*1981) herec, zpěvák, textař, tanečník

Rakousko Franz Schubert
(*1797) hudební skladatel

Německo Theodor Heuss
(*1884) německý politik a první prezident SRN


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Clark Gable
(*1901) herec, top star zvaný the King

Spojené státy Brandon Lee
(*1965) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Velká Británie Terry Jones
(*1942) herec, režisér, komik, člen skupiny Monty Python

Česká republika Marie Majerová
(*1882) spisovatelka, novinářka

Rusko Boris Jelcin
(*1931) prezident ruské federace


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vlasta Burian
(*1891 - 1962) herec, divadelní ředitel, sportovec

Česká republika Ladislav Štaidl
(*1945 - 2021) zpěvák, hudebník, kytarista, pianista

Velká Británie John Galsworthy
(*1867 - 1933) dramatik, prozaik

Francie Henri Bertrand
(*1773 - 1844) francouzský generál, maršál císařského paláce

Slovensko Andrej Hryc
(*1949 - 2021) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2023
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »