byk

Pjer Zalica
(2003): Zkouška ohněm

Narození:
Místo:
Sarajevo
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
režisér
Pjer Zalica - Film: Zkouška ohněm
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2003, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2003 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Pjer Zalica - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zkouška ohněm":
(*1975) Enis Beslagic

(*1953) Bogdan Diklić

(*1962) Sasa Petrovic

(*1961) Emir Hadzihafisbegovic

(*1962) Senad Basic



Tranzitní horoskop (2003)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
16°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
17°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
1°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
28°58’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
29°54’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
6°02’
Lev
16°50’
SaturnSaturn:
Ryby
3°50’
Blíženci
24°24’
UranUran:
Panna
5°55’
Vodnář
26°17’
NeptunNeptun:
Štír
16°27’
Vodnář
9°34’
PlutoPluto:
Panna
11°39’
Střelec
18°17’
S.UzelS.Uzel:
Rak
4°36’
Blíženci
7°00’
Černá LunaLilith:
Střelec
12°43’
Beran
25°33’
CheirónCheirón:
Ryby
17°54’
Kozoroh
10°48’

Dnes se narodili
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) režisér, scénárista, herec

Itálie Bud Spencer
(*1929) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Velká Británie Stephen Rea
(*1946) herec

Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) rapper, tanečník

Česká republika Petr Vichnar
(*1953) sportovní redaktor a televizní komentátor


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavel Zedníček
(*1949) herec

Česká republika Marta Kubišová
(*1942) zpěvačka

Česká republika Radovan Lukavský
(*1919) herec, profesor herectví

Austrálie Toni Collette
(*1972) herečka

Spojené státy Larry Flynt
(*1942) vydavatel a ředitel společnosti Larry Flynt Publications


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) herec, zpěvák, kytarista

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933 - 2011) herec

Česká republika Jan Werich
(*1905 - 1980) herec, dramatik, prozaik a scénárista

Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) režisér, scénárista, herec

Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) mistr úniku - kouzelník, iluzionista, kaskadér, letec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »