beran

Susan Boyle
(2011): Most Shocking Talent Show Moments

Pohlaví:
Žena
Narození:
1.4. 1961 - 09:50h
Místo:
Blackburn, Skotsko
Země:
Věk:
60 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvačka
Susan Boyle - Film: Most Shocking Talent Show Moments
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Susan Boyle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Most Shocking Talent Show Moments":
(*1973) Tyra Banks

(*1986) Charlotte Church

(*1974) Olivia Colman

(*1955) Janice Dickinson



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
11°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
12°53’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
16°16’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
26°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
13°35’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
2°48’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Kozoroh
28°40’
Váhy
16°40’
UranUran:
Lev
21°59’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Panna
6°01’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Panna
4°33’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Lev
6°37’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Ryby
4°32’
Vodnář
27°38’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Blíženci
28°15’
4. IC:
Lev
15°54’
7. DSC:
Střelec
28°15’
10. MC:
Vodnář
15°54’

Dnes se narodili
Velká Británie Malcolm McDowell
(*1943) herec

Švédsko Stellan Skarsgård
(*1951) herec

Česká republika Helena Růžičková
(*1936) herečka

Česká republika Theodor Pištěk
(*1895) herec

Spojené státy Mary-Kate Olsen
(*1986) herečka, módní návrhářka, fotomodelka, sestra-dvojče Ashley Olsen


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Patton
(*1954) herec

Spojené státy Donald Trump
(*1946) realitní magnát, politik, televizní hvězda, spisovatel

Česká republika Tereza Kostková
(*1976) herečka, moderátorka

Česká republika Veronika Koko Kokešová
(*1985) Foodblogerka Koko z pořadu Menu domů, moderátorka

Německo Steffi Graf
(*1969) tenistka


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Martin Buber
(*1878 - 1965) židovský filosof náboženství a překladatel rakouského původu

Itálie Anita Pallenberg
(*1944 - 2017) herečka

Spojené státy Dean Reed
(*1938 - 1986) herec, zpěvák

Francie Lucio Costa
(*1902 - 1998) architekt

Portugalsko Alvaro Cunhal
(*1913 - 2005) politik a spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »