beran

Susan Boyle
(1985): Larry King Live

Pohlaví:
Žena
Narození:
1.4. 1961 - 09:50h
Místo:
Blackburn, Skotsko
Země:
Věk:
60 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvačka
Susan Boyle - Film: Larry King Live
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1985, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1985 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Susan Boyle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Larry King Live":
(*1958) Sharon Stone

(*1963) Brad Pitt

(*1969) Edward Norton

(*1967) Nicole Kidman

(*1974) Penélope Cruz

(*1934) Judi Dench

(*1961) George Clooney

(*1946) Sylvester Stallone

(*1947) Arnold Schwarzenegger

(*1952) Christopher Reeve

(*1942) Harrison Ford

(*1961) Meg Ryan

(*1977) Orlando Bloom

(*1962) Tom Cruise

(*1955) Whoopi Goldberg

(*1925) Paul Newman

(*1972) Ben Affleck

(*1943) Robert De Niro

(*1954) John Travolta

(*1960) Julianne Moore

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1971) Sean Astin

(*1946) Diane Keaton

(*1944) Michael Douglas

(*1960) Sean Penn

(*1962) Jodie Foster

(*1962) Jim Carrey

(*1962) Matthew Broderick

(*1958) Alec Baldwin

(*1980) Macaulay Culkin

(*1957) Daniel Day-Lewis

(*1944) Danny DeVito

(*1928) James Garner

(*1952) John Goodman

(*1930) Gene Hackman

(*1936) Robert Redford

(*1952) Mickey Rourke

(*1952) Steven Seagal

(*1966) Kiefer Sutherland

(*1951) Robin Williams

(*1951) Kirstie Alley

(*1969) Jennifer Aniston

(*1958) Annette Bening

(*1956) Kim Cattrall

(*1946) Cher

(*1975) Angelina Jolie

(*1934) Shirley MacLaine

(*1945) Bette Midler

(*1966) Cynthia Nixon

(*1965) Sarah Jessica Parker

(*1959) Emma Thompson

(*1962) Amy Yasbeck

(*1933) Michael Caine

(*1908) Bette Davis

(*1974) Leonardo DiCaprio

(*1916) Kirk Douglas

(*1945) Mia Farrow

(*1929) Audrey Hepburn

(*1934) Sophia Loren

(*1946) Liza Minnelli

(*1932) Debbie Reynolds

(*1921) Jane Russell

(*1942) Barbra Streisand

(*1932) Elizabeth Taylor

(*1937) Bill Cosby

(*1967) Pamela Anderson

(*1969) Anne Heche

(*1971) Christina Applegate

(*1954) Katey Sagal

(*1958) Patricia Heaton

(*1979) Kate Hudson

(*1989) Daniel Radcliffe

(*1946) Suzanne Somers

(*1963) Quentin Tarantino

(*1981) Britney Spears

(*1968) Debra Messing

(*1973) Radha Mitchell

(*1958) Madonna

(*1971) Jada Pinkett Smith

(*1971) Corey Feldman

(*1952) Roseanne Barr

(*1962) Jon Bon Jovi

(*1953) Hulk Hogan

(*1947) David Zucker

(*1972) Chris Angel

(*1957) Fran Drescher

(*1978) Ashton Kutcher

(*1974) Eva Mendes

(*1973) Mario López

(*1935) John Saxon

(*1960) Rob Marshall

(*1970) Queen Latifah

(*1954) Michael Moore

(*1966) Chris Rock

(*1931) Barbara Eden

(*1931) Larry Hagman

(*1945) Priscilla Presley

(*1942) Paul McCartney

(*1940) Ringo Starr

(*1958) Ellen DeGeneres



Tranzitní horoskop (1985)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
11°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
12°53’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
16°16’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
26°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
13°35’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
2°48’
Kozoroh
21°34’
SaturnSaturn:
Kozoroh
28°40’
Štír
24°46’
UranUran:
Lev
21°59’
Střelec
15°23’
NeptunNeptun:
Štír
10°42’
Kozoroh
1°30’
PlutoPluto:
Panna
6°01’
Štír
4°22’
S.UzelS.Uzel:
Panna
4°33’
Býk
25°07’
Černá LunaLilith:
Lev
6°37’
Beran
13°11’
CheirónCheirón:
Ryby
4°32’
Blíženci
4°07’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Blíženci
28°15’
4. IC:
Lev
15°54’
7. DSC:
Střelec
28°15’
10. MC:
Vodnář
15°54’

Dnes se narodili
Velká Británie Malcolm McDowell
(*1943) herec

Švédsko Stellan Skarsgård
(*1951) herec

Česká republika Helena Růžičková
(*1936) herečka

Česká republika Theodor Pištěk
(*1895) herec

Spojené státy Mary-Kate Olsen
(*1986) herečka, módní návrhářka, fotomodelka, sestra-dvojče Ashley Olsen


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Patton
(*1954) herec

Spojené státy Donald Trump
(*1946) realitní magnát, politik, televizní hvězda, spisovatel

Česká republika Tereza Kostková
(*1976) herečka, moderátorka

Česká republika Veronika Koko Kokešová
(*1985) Foodblogerka Koko z pořadu Menu domů, moderátorka

Německo Steffi Graf
(*1969) tenistka


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Martin Buber
(*1878 - 1965) židovský filosof náboženství a překladatel rakouského původu

Itálie Anita Pallenberg
(*1944 - 2017) herečka

Spojené státy Dean Reed
(*1938 - 1986) herec, zpěvák

Francie Lucio Costa
(*1902 - 1998) architekt

Portugalsko Alvaro Cunhal
(*1913 - 2005) politik a spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »