rak

Tomáš Sysel
(2016): Ani ve snu!

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
kameraman
Tomáš Sysel - Film: Ani ve snu!
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2016, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2016 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tomáš Sysel - Kameramanská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tomáš Sysel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Ani ve snu!":
(*1972) Ivan Martinka

(*1971) Klára Melíšková

(*1997) Adam Mišík

(*1966) Jan Vondráček

(*1976) Jakub Hejna (střihač)

(*1998) Jáchym Novotný

(*1981) Richard Müller (zvukař)



Tranzitní horoskop (2016)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
27°09’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
25°18’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
13°57’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
7°00’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
13°28’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
23°40’
Panna
23°09’
SaturnSaturn:
Rak
23°08’
Střelec
11°11’
UranUran:
Váhy
28°26’
Beran
16°34’
NeptunNeptun:
Střelec
9°17’
Ryby
7°33’
PlutoPluto:
Váhy
6°47’
Kozoroh
15°03’
S.UzelS.Uzel:
Štír
27°58’
Panna
25°34’
Černá LunaLilith:
Ryby
18°29’
Váhy
14°19’
CheirónCheirón:
Beran
28°05’
Ryby
17°28’

Dnes se narodili
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ronald Colman
(*1891 - 1958) herec

Spojené státy Jacqueline Kennedy Onassis
(*1929 - 1994) první dáma USA

Slovensko Samo Chalupka
(*1812 - 1883) spisovatel, básník, evangelický kněz

Velká Británie John Betjeman
(*1906 - 1984) spisovatel, básník, hlasatel

Spojené státy Nathaniel Hawthorne
(*1804 - 1864) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »