rak

Tomio Okamura
(2011): Splněné sny

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Tokio
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
podnikatel, politik, poslanec, zakladatel hnutí Úsvit a SPD
Tomio Okamura - Film: Splněné sny
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tomio Okamura - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Splněné sny":
(*1953) Taťjana Medvecká

(*1950) Marián Kleis ml. (režisér)

(*1942) Ivan Mládek

(*1978) Indy

(*1960) Michal David



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
12°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
17°17’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
7°58’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
18°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
3°41’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
2°13’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Blíženci
14°16’
Váhy
16°40’
UranUran:
Váhy
14°15’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Střelec
2°54’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Panna
29°29’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
26°48’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Štír
14°42’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Beran
17°15’
Vodnář
27°38’

Dnes se narodili
Česká republika Ewa Farna
(*1993) zpěvačka, skladatelka

Francie François Hollande
(*1954) politik, prezident

Ukrajina Helena Petrovna Blavatská
(*1831) okultistka, filosofka, novinářka, zakladatelka Theosofické společnosti

Rakousko Erwin Schrödinger
(*1887) teoretický fyzik, jeden ze zakladatelů kvantové mechaniky

Velká Británie Tyson Fury
(*1988) boxer


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Táňa Pauhofová
(*1983) herečka

Velká Británie Alfred Hitchcock
(*1899) režisér, herec

Kuba Fidel Castro
(*1926) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Velká Británie John Logie Baird
(*1888) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Itálie Camillo Olivetti
(*1868) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lauren Bacall
(*1924 - 2014) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905 - 1982) herec

Spojené státy Loretta Young
(*1913 - 2000) herečka

Česká republika Miloš Hlavica
(*1933 - 2015) herec

Velká Británie Ian Fleming
(*1908 - 1964) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »