kozoroh

Valeska Gert
(1925): Ulička, kde není radosti

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Berlín
Země:
Věk:
† 86 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Valeska Gert - Film: Ulička, kde není radosti
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1925, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1925 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Valeska Gert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Ulička, kde není radosti":
(*1905) Greta Garbo

(*1884) Werner Krauss

(*1881) Asta Nielsen

(*1885) Georg Wilhelm Pabst (režisér)

(*1896) Iván Petrovich

(*1893) Gregorij Chmara

(*1872) Hugo Bettauer (spisovatelská předloha)

(*1890) Curt Oertel (kameraman)



Tranzitní horoskop (1925)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
20°46’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
18°04’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
28°51’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
18°45’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
21°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
15°20’
Kozoroh
3°15’
SaturnSaturn:
Váhy
0°08’
Štír
12°06’
UranUran:
Štír
5°41’
Ryby
18°07’
NeptunNeptun:
Blíženci
6°35’
Lev
22°12’
PlutoPluto:
Blíženci
7°08’
Rak
12°31’
S.UzelS.Uzel:
Býk
23°19’
Lev
15°36’
Černá LunaLilith:
Váhy
10°08’
Rak
1°46’
CheirónCheirón:
Lev
16°55’
Beran
20°06’

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »