lev

Zuzana Kočová
(1966): Znamení Raka

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Jičín
Země:
Věk:
† 65 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Zuzana Kočová - Film: Znamení Raka
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1966, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1966 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Zuzana Kočová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Znamení Raka":
(*1920) Václav Lohniský

(*1920) Jiří Sovák

(*1938) Milena Dvorská

(*1941) Iva Janžurová

(*1933) Míla Myslíková

(*1944) Věra Vlčková

(*1936) Helena Růžičková

(*1926) Zora Božinová

(*1943) Karla Chadimová

(*1924) Libuše Havelková

(*1933) Eva Klepáčová

(*1929) Alena Kreuzmannová

(*1920) Věra Tichánková

(*1936) Pavel Landovský

(*1934) Juraj Herz (režisér)

(*1934) Juraj Herz (scénárista)

(*1889) Eduard Kohout

(*1947) Jan Řeřicha

(*1921) Ivo Gübel

(*1922) Jiří Pleskot

(*1924) Lubomír Černík

(*1896) Zdeněk Štěpánek

(*1905) Vladimír Hlavatý

(*1924) Ilja Prachař

(*1922) František Peterka

(*1918) Lída Vostrčilová

(*1920) Josef Chvalina

(*1932) Stanislav Zindulka

(*1923) Josef Langmiler

(*1899) Ota Motyčka

(*1915) Ema Skálová

(*1930) Luďa Marešová

(*1902) Míla Svoboda

(*1924) Karel Hovorka st.

(*1903) Jindřich Blažíček

(*1919) Zdeněk Mošnička

(*1916) Václav Halama

(*1910) Blažena Vernerová

(*1943) Petr Křiváček

(*1929) Eva Bezděková

(*1923) Jan Diviš

(*1947) Jaromíra Krásná

(*1925) Svatopluk Havelka (hudební skladatel)

(*1922) Bedřich Baťka (kameraman)



Tranzitní horoskop (1966)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
23°46’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
12°58’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
3°57’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
7°52’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
17°20’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
15°47’
Blíženci
24°22’
SaturnSaturn:
Váhy
5°04’
Ryby
12°28’
UranUran:
Ryby
12°20’
Panna
19°36’
NeptunNeptun:
Lev
16°00’
Štír
21°26’
PlutoPluto:
Rak
10°38’
Panna
18°26’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
1°34’
Blíženci
2°37’
Černá LunaLilith:
Ryby
24°59’
Vodnář
19°53’
CheirónCheirón:
Beran
17°11’
Ryby
18°28’

Dnes se narodili
Spojené státy Danny Trejo
(*1944) herec

Irsko Pierce Brosnan
(*1953) herec

Spojené státy Debra Winger
(*1955) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905) herec

Česká republika Oldřich Kaiser
(*1955) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Paxton
(*1955) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Dennis Hopper
(*1936) herec

Slovensko Zuzana Fialová
(*1974) herečka, režisérka

Česká republika Jiří Korn
(*1949) herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor, baskytarista

Irsko Enya
(*1961) zpěvačka, skladatelka, hudebnice, klávesistka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925 - 1990) herec, režisér

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942 - 2010) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Dean Potter
(*1972 - 2015) horolezec

Spojené státy Howard Sasportas
(*1948 - 1992) astrolog

Spojené státy Andy Kaufman
(*1949 - 1984) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »