Adam Levine wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Adam Levine
(Adam Noah Levine)

Pohlaví:
Muž
Narození:
18.3. 1979 - 04:30h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
41 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvák, kytarista, sladatel

Adam Levine - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
18.3.1979 - 04:30  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.3.1979 - 12:30  
US, Los Angeles:
34°3' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Adam Levine 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Adam Levine
datum narození 18.3.1979
(zpěvák, kytarista, sladatel, instagram)

Adam Levine - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - R. City - Locked Away ft. Adam Levine (hudební videoklip)
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - Zlatý Glóbus 2015
(2015) - I Can Do That
(2015) - Best Time Ever with Neil Patrick Harris
(2015) - Unity
(2015) - Ladíme 2
(2015) - Klovn Forever
(2014) - Maroon 5 - Animals (hudební videoklip)
(2014) - 66. Emmy Awards
(2014) - 2014 MTV Video Music Awards: Red Carpet
(2014) - 2014 MTV Video Music Awards
(2014) - WWE Tribute to the Troops
(2014) - The Night That Changed America: A Grammy Salute to The Beatles (koncert)
(2014) - Mobilize
(2013) - The 39th Annual People's Choice Awards
(2013) - Love song
(2012) - 50 Cent: My Life (hudební videoklip)
(2012) - 54th GRAMMY Awards
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2012) - The Voice UK
(2012) - People's Choice Awards 2012
(2012) - American Horror Story: Asylum (TV seriál)
(2011) - Maroon 5: Moves Like Jagger (feat. Christina Aguilera) (hudební videoklip)
(2011) - The Voice
(2011) - The Victoria's Secret Fashion Show
(2011) - Piers Morgan Tonight
(2011) - Grammy Awards 2011
(2010) - Top Gear USA
(2010) - Conan
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2007) - MTV Video Music Awards 2007
(2007) - Chelsea Lately
(2006) - Johnny Cash: God's Gonna Cut You Down (hudební videoklip)
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2005) - Howard Stern on Demand
(2005) - Unplugged: Alicia Keys (koncert)
(2004) - Maroon 5: She Will Be Loved (hudební videoklip)
(2004) - The X Factor
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - I Love the '90s (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2002) - American Idol
(1999) - Total Request Live
(1999) - Making the Video (TV seriál)
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1989) - Unplugged (TV seriál)
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Good Morning America
(1952) - Today
Adam Levine - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.3.1979 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Adam Levine 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Adam Levine - zpěvák, kytarista, sladatel

se narodil 18.3.1979 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Adam Levine

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Adam Levine
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
27°18’
1
 
LunaLuna:
Štír
20°38’
9
 
MerkurMerkur:
Beran
7°42’
2
R
VenušeVenuše:
Vodnář
17°23’
12
 
MarsMars:
Ryby
14°42’
1
 
JupiterJupiter:
Rak
29°05’
6
R
SaturnSaturn:
Panna
9°14’
7
R
UranUran:
Štír
20°47’
9
R
NeptunNeptun:
Střelec
20°29’
10
 
PlutoPluto:
Váhy
18°24’
8
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
17°10’
7
R
Černá LunaLilith:
Lev
17°27’
6
 
CheirónCheirón:
Býk
6°48’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
29°22’
5
Domy:
Vodnář
22°42’
Lev
22°42’
2:
Beran
6°23’
8:
Váhy
6°23’
3:
Býk
10°37’
9:
Štír
10°37’
Blíženci
6°34’
Střelec
6°34’
5:
Blíženci
29°07’
Střelec
29°07’
6:
Rak
22°36’
Kozoroh
22°36’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
14°38’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
23°58’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »