Aja Hirano wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Aja Hirano

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Nagoja
Země:
Věk:
33 let
Povolání:
zpěvačka, dabérka

Aja Hirano (Aya Hirano) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.10.1987 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Aja Hirano 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Aja Hirano
datum narození 8.10.1987
(zpěvačka, dabérka, instagram)

Aja Hirano - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Nagato Yuki-chan no shōshitsu (TV seriál)
(2015) - Jewelpet: Magical Change (TV seriál)
(2015) - Gatchaman Crowds Insight (TV seriál)
(2015) - Denpa kyōshi (TV seriál)
(2014) - Witch Craft Works (TV seriál)
(2014) - Terra Formars (TV seriál)
(2014) - Space☆Dandy (TV seriál)
(2014) - Lady Jewelpet (TV seriál)
(2014) - Kiseijū: Sei no kakuritsu (TV seriál)
(2014) - Fairy Tail (TV seriál)
(2014) - Barairo no Bûko
(2013) - Zettai Karen Children: The Unlimited - Hyōbu Kyōsuke (TV seriál)
(2013) - Taiga Masuku
(2013) - Recorder and Randsell Mi (TV seriál)
(2013) - Jewelpet Happiness (TV seriál)
(2013) - Gekijōban Hunter x Hunter: Phantom Rouge
(2013) - Gatchaman Crowds (TV seriál)
(2012) - Recorder to Randoseru Re (TV seriál)
(2012) - Recorder to Randoseru Do (TV seriál)
(2012) - Muse no kagami
(2012) - Jewelpet Kira Deco! (TV seriál)
(2012) - Girls und Panzer (TV seriál)
(2012) - Gintama' (TV seriál)
(2012) - Gekijōban Fairy Tail: Hōō no miko
(2012) - Eiga Jewelpet Sweets Dance Princess
(2011) - Tōfu kozō
(2011) - Seikon no Qwaser II (TV seriál)
(2011) - Queen's Blade: Utsukushiki Tōshi-tachi
(2011) - Nurarihyon no mago: Sennen makyō (TV seriál)
(2011) - Nichijō (TV seriál)
(2011) - Maria Holic Alive (TV seriál)
(2011) - Kuroshitsuji II: Making of Kuroshitsuji II
(2011) - Kuroshitsuji II: Kumo no ito
(2011) - Kimi ni todoke 2nd Season (TV seriál)
(2011) - Jewelpet Sunshine (TV seriál)
(2011) - Hunter x Hunter (TV seriál)
(2011) - Gintama' (TV seriál)
(2011) - Fairy Tail
(2010) - Suzumiya Haruhi no gensō (koncert)
(2010) - Zettai Karen Children OVA: Aitazousei! Ubawareta Mirai?
(2010) - Suzumiya Haruhi no shōshitsu
(2010) - Seikon no Qwaser: Jotei no shōzō
(2010) - Seikon no Qwaser (TV seriál)
(2010) - Nurarihyon no mago (TV seriál)
(2010) - Kuroshitsuji II (TV seriál)
(2010) - Knihomolka
(2010) - Jewelpet Tinkle (TV seriál)
(2010) - Bungaku shōjo: Memoire
(2009) - White Album (TV seriál)
(2009) - Suzumiya Haruhi no yūutsu (TV seriál)
(2009) - Suzumiya Haruhi-chan no yūutsu (TV seriál)
(2009) - Saint Seiya: The Lost Canvas - Meiō shinwa (TV seriál)
(2009) - Queen's Blade: Rurō no senshi (TV seriál)
(2009) - Queen's Blade: Gyokuza o tsugu mono (TV seriál)
(2009) - Nyorōn Churuya-san (TV seriál)
(2009) - Nová vesmírná odyssea
(2009) - Maria Holic (TV seriál)
(2009) - Kimi ni todoke (TV seriál)
(2009) - Jewel Pet - Zvířátka z drahokamu (TV seriál)
(2009) - Fight ippatsu! Jūden-chan!! (TV seriál)
(2009) - Fairy Tail (TV seriál)
(2009) - Dragon Ball Kai (TV seriál)
(2009) - Asylum Session
(2008) - Zettai karen Children (TV seriál)
(2008) - School Rumble Sangakki
(2008) - Shin kyūseishu densetsu Hokuto no Ken - Toki den
(2008) - Nijuu Mensou no Musume
(2008) - Nijū-mensō no musume (TV seriál)
(2008) - Lupin sansei: Green vs Red
(2008) - Lucky Star OVA
(2008) - Kurogane no Linebarrels (TV seriál)
(2008) - Kemeko Deluxe! (TV seriál)
(2008) - Hyakko (TV seriál)
(2008) - Hoshi no umi no Amuri
(2008) - Gekijōban Bleach: Fade to Black - Kimi no na o yobu
(2008) - Death note: Následník
(2008) - Akane-iro ni somaru saka (TV seriál)
(2007) - Mokke (TV seriál)
(2007) - Macross Frontier (TV seriál)
(2007) - Lucky Star (TV seriál)
(2007) - Himawari!! (TV seriál)
(2007) - Gakuen Utopia Manabi Straight! (TV seriál)
(2007) - Dragonaut: The Resonance (TV seriál)
(2007) - Death Note R: Genshisuru kami
(2006) - Suzumiya Haruhi no yūutsu (TV seriál)
(2006) - Sumomomo momomo: Chijō saikyō no yome (TV seriál)
(2006) - School Rumble Nigakki (TV seriál)
(2006) - Renkin sankyū Magical? Pokān (TV seriál)
(2006) - NANA (TV seriál)
(2006) - Himawari! (TV seriál)
(2006) - Galaxy Angel Rune (TV seriál)
(2006) - Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
(2006) - Busō renkin (TV seriál)
(2005) - Itsudatte My Santa!
(2005) - Eyeshield 21 (TV seriál)
(2005) - Canvas 2: Niji-iro no Sketch (TV seriál)
(2004) - B-Legend! Battle B-Daman (TV seriál)
(2003) - Tenshi no shippo Chu! (TV seriál)
(2003) - Bakuten Shoot Beyblade G Revolution (TV seriál)
(2002) - Kiddy Grade (TV seriál)
(2001) - Otogi Story Tenshi no shippo (TV seriál)
(1988) - Soreike! Anpanman (TV seriál)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Zajíc

Zajíc (Oheň)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.10.1987 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Aja Hirano 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Aja Hirano - zpěvačka, dabérka

se narodila 8.10.1987 ve městě Nagoja
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Aja Hirano

Dnes se narodili
Velká Británie Bob Hoskins
(*1942) herec, režisér

Česká republika Pavel Trávníček
(*1950) herec, moderátor

Spojené státy Hillary Clinton
(*1947) senátorka usa, kandidátka na prezidentský post v usa

Francie Georges Danton
(*1759) francouzský právník a politik

Velká Británie Cary Elwes
(*1962) herec


Aja Hirano
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
14°40’
 
LunaLuna:
Býk
1°44’
 
MerkurMerkur:
Štír
9°44’
 
VenušeVenuše:
Váhy
27°03’
 
MarsMars:
Panna
29°48’
 
JupiterJupiter:
Beran
26°01’
R
SaturnSaturn:
Střelec
16°29’
 
UranUran:
Střelec
23°17’
 
NeptunNeptun:
Kozoroh
5°21’
 
PlutoPluto:
Štír
8°53’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
1°38’
R
Černá LunaLilith:
Lev
5°42’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
28°49’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Roberto Benigni
(*1952) herec, scénárista, režisér

Velká Británie John Cleese
(*1939) herec, komik, spisovatel, člen skupiny Monty Python

Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923) umělec, malíř a sochař popartu

Singapur Vanessa Mae
(*1978) houslistka, zpěvačka

Česká republika Václav Noid Bárta
(*1980) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Filipovský
(*1907 - 1993) herec, dabér

Česká republika Miloslav Švandrlík
(*1932 - 2009) spisovatel

Česká republika Irena Kačírková
(*1925 - 1985) herečka

Itálie Carlo Collodi
(*1826 - 1890) italský novinář a spisovatel

Spojené státy Jerry Haynes
(*1927 - 2011) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »