Alan Myerson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alan Myerson

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Edinburgh, Skotsko
Země:
Věk:
80 let
Povolání:
režisér, herec

Alan Myerson - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
1.7.1940 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alan Myerson 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Alan Myerson
datum narození 1.7.1940
(režisér, herec, instagram)

Alan Myerson - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2003) - Joan z Arkádie (TV seriál)
(2002) - That Was Then (TV seriál)
(2001) - Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2001) - Lizzie McGuire (TV seriál)
(2000) - Gilmorova děvčata (TV seriál)
(2000) - Ed (TV seriál)
(2000) - Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
(2000) - Bostonská střední (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Saving Graces (TV seriál)
(1999) - Jack & Jill (TV seriál)
(1999) - Cold Feet (TV seriál)
(1998) - Příšerná kocovina (TV seriál)
(1998) - Oh Baby (TV seriál)
(1997) - The Tony Danza Show (TV seriál)
(1997) - The Tom Show (TV seriál)
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Vánoční příběh
(1995) - Skoro dokonalá (TV seriál)
(1995) - The Single Guy (TV seriál)
(1995) - The Pursuit of Happiness (TV seriál)
(1995) - NewsRadio (TV seriál)
(1995) - Ned a Stacey (TV seriál)
(1995) - The Naked Truth (TV seriál)
(1995) - Cybill (TV seriál)
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Ellen (TV seriál)
(1993) - Grace v jednom kole (TV seriál)
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1993) - Boy Meets World (TV seriál)
(1992) - The Larry Sanders Show
(1991) - Špatné chování
(1991) - Miláčku jsem po smrti
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1988) - Policejní akademie 5: Nasazení v Miami Beach
(1986) - Kriminální příběhy (TV seriál)
(1985) - Shadow Chasers (TV seriál)
(1985) - Michael Nesmith in Television Parts (TV seriál)
(1985) - George Burns Comedy Week (TV seriál)
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1984) - The Master (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1983) - Zorro and Son (TV seriál)
(1983) - Jennifer Slept Here (TV seriál)
(1982) - Voyagers! (TV seriál)
(1982) - Knight Rider (TV seriál)
(1982) - Fame (TV seriál)
(1982) - Bayou Romance
(1981) - Private Lessons
(1981) - Private Benjamin (TV seriál)
(1981) - Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
(1981) - Dynastie (TV seriál)
(1981) - The Brady Brides (TV seriál)
(1979) - Delta House (TV seriál)
(1979) - California Fever (TV seriál)
(1979) - The Bad News Bears (TV seriál)
(1978) - Husbands, Wives & Lovers (TV seriál)
(1978) - Flying High (TV seriál)
(1976) - The TVTV Show
(1976) - The McLean Stevenson Show (TV seriál)
(1976) - The Love Boat
(1976) - Laverne & Shirley (TV seriál)
(1975) - Welcome Back, Kotter (TV seriál)
(1974) - Rhoda (TV seriál)
(1973) - Steelyard Blues

Alan Myerson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.7.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alan Myerson 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alan Myerson - režisér, herec

se narodil 1.7.1940 ve městě Edinburgh, Skotsko, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alan Myerson

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Alan Myerson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
9°28’
 
LunaLuna:
Býk
20°57’
 
MerkurMerkur:
Lev
3°22’
 
VenušeVenuše:
Rak
2°14’
R
MarsMars:
Rak
28°45’
 
JupiterJupiter:
Býk
9°27’
 
SaturnSaturn:
Býk
12°07’
 
UranUran:
Býk
24°39’
 
NeptunNeptun:
Panna
22°56’
 
PlutoPluto:
Lev
1°48’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
15°53’
R
Černá LunaLilith:
Beran
2°16’
 
CheirónCheirón:
Rak
21°02’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »