Alexej Pyško wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alexej Pyško

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1956 (?)
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herec

Alexej Pyško - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1956 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alexej Pyško 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Alexej Pyško
datum narození v roce *1956
(herec, instagram)

Alexej Pyško - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Rapl (TV seriál)
(2015) - Policie Modrava (TV seriál)
(2015) - Gangster Ka: Afričan
(2015) - Gangster Ka
(2015) - Bezdružice (TV seriál)
(2014) - Bastardi (TV seriál)
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - FTM – Film Experiment
(2012) - Bastardi 3
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2009) - Talkshow Jana Saudka
(2009) - Profesionálové (TV seriál)
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - Josef a Marie (divadelní záznam)
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2001) - Naše děti
(2000) - Sluha dvou pánů (divadelní záznam)
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Markétin zvěřinec
(1994) - Učitel tance
(1993) - Nesmrtelná teta
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Pochodeň (TV seriál)
(1992) - Něco lehčího
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1991) - Uzavřený pavilón
(1991) - Usmívat se, prosím
(1991) - Proč pláčeš, břízo bílá
(1991) - Pohádka o touze
(1991) - Někde je možná hezky
(1990) - Zlatý ostrov
(1990) - Husarská čest
(1990) - Duch času
(1989) - Zrcadlo
(1989) - Královna štěstí
(1989) - Kdo probudí Pindruše ...?
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Deník ničemy (divadelní záznam)
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Komu straší ve věži
(1987) - Večeře ve studeném domě
(1987) - Start do protisměru
(1987) - Polom v bezvětří (TV seriál)
(1986) - Vrať se, vše odpuštěno (TV seriál)
(1986) - Tichá domácnost
(1986) - I tobě se to může stát
(1986) - Bloudění orientačního běžce
(1985) - Otec
(1985) - Chalupa na spadnutí
(1984) - My všichni školou povinní (TV seriál)
(1984) - Figarova svatba
(1984) - Dovolená na úrovni
(1983) - Únosy bez výkupného
(1983) - Stavy rachotí (TV seriál)
(1983) - Pasáček z doliny
(1981) - Velikánský banánový dort
(1981) - Nejlepší advokát ve městě
(1981) - Muzikanti (TV seriál)
(1980) - Vrchní, prchni
(1980) - Služební cesta
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Nositelé zeměkoule
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1978) - Slečna Rajka

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alexej Pyško 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alexej Pyško - herec

se narodil v roce *1956 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alexej Pyško

Dnes se narodili
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) herečka

Česká republika Hana Maciuchová
(*1945) herečka

Spojené státy Joel Coen
(*1954) režisér, scénárista, herec

Česká republika Matěj Hádek
(*1975) herec

Spojené státy The Game
(*1979) herec, rapper


Alexej Pyško
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
14°21’
 
LunaLuna:
Blíženci
20°26’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
29°26’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
23°34’
R
MarsMars:
Ryby
16°06’
 
JupiterJupiter:
Lev
29°45’
 
SaturnSaturn:
Štír
26°37’
R
UranUran:
Lev
1°27’
 
NeptunNeptun:
Váhy
27°38’
R
PlutoPluto:
Lev
26°54’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
6°10’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
23°42’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
10°24’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Cary Grant
(*1904 - 1986) herec

Spojené státy Natalie Wood
(*1938 - 1981) herečka

Velká Británie George Harrison
(*1943 - 2001) zpěvák, skladatel, kytarista

Rakousko císařovna Marie Terezie
(*1717 - 1780) císařovna z rodu Habsburků

Itálie Giacomo Puccini
(*1858 - 1924) italský operní skladatel a významný představitel verismu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »