Alley Mills wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alley Mills

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Chicago
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
herečka

Alley Mills - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
9.5.1951 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alley Mills 2022, 2023 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2023
Alley Mills
datum narození 9.5.1951
(herečka, instagram)

Alley Mills - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Slečna na hlídání
(2014) - Maybe Someday
(2013) - The 40th Annual Daytime Emmy Awards
(2011) - Vánoce pro psa
(2011) - Satin
(2010) - The 37th Annual Daytime Emmy Awards
(2009) - Zlaté Vánoce
(2005) - The Needs of Kim Stanley
(2002) - Never Get Outta the Boat
(2002) - Jane White Is Sick & Twisted
(2000) - Křižovatky medicíny (TV seriál)
(2000) - Girlfriends (TV seriál)
(2000) - Ano, drahoušku (TV seriál)
(1999) - Popular (TV seriál)
(1996) - Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1995) - Deadline for Murder: From the Files of Edna Buchanan
(1993) - Zkažená krev
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Doktorka Quinnová (TV seriál)
(1992) - Jonathan: The Boy Nobody Wanted
(1989) - I Love You Perfect
(1988) - To Heal a Nation
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1988) - Báječná léta (TV seriál)
(1987) - Mr. President (TV seriál)
(1987) - I Married Dora (TV seriál)
(1987) - Báječní a bohatí (TV seriál)
(1986) - Maggie
(1985) - Měsíční svit (TV seriál)
(1985) - The Atlanta Child Murders (TV seriál)
(1984) - Young Lust
(1984) - Punky Brewster (TV seriál)
(1984) - CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
(1983) - Ta druhá
(1983) - Prototyp
(1983) - Když chlap zešílí
(1982) - Newhart (TV seriál)
(1982) - Making the Grade (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - A Matter of Life and Death
(1980) - Rape and Marriage: The Rideout Case
(1979) - The Associates (TV seriál)
(1978) - Kaz (TV seriál)
(1977) - Lou Grant (TV seriál)
(1972) - ABC Afterschool Specials (TV seriál)
(1971) - The Waltons (TV seriál)
(1970) - Diary of a Mad Housewife
(1970) - Barefoot in the Park (TV seriál)
(1968) - Julia (TV seriál)
(1963) - Mr. Novak (TV seriál)
Alley Mills - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1928) Orson Bean - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1939) David Birney

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Zajíc

Zajíc (Kov)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.5.1951 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alley Mills 2023 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alley Mills - herečka

se narodila 9.5.1951 ve městě Chicago, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alley Mills

Dnes se narodili
Francie François Truffaut
(*1932) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Ronald Reagan
(*1911) 40 prezident USA, 33 guvernér Kalifornie

Česká republika Jan Svěrák
(*1965) režisér, scénárista, herec

Česká republika Jan Werich
(*1905) herec, dramatik, prozaik a scénárista

Francie Pierre Brice
(*1929) herec, zpěvák, filmový představitel Vinnetoua


Alley Mills
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
18°03’
 
LunaLuna:
Blíženci
25°56’
 
MerkurMerkur:
Beran
28°23’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
28°12’
 
MarsMars:
Býk
21°18’
 
JupiterJupiter:
Beran
3°51’
 
SaturnSaturn:
Panna
25°51’
R
UranUran:
Rak
6°43’
 
NeptunNeptun:
Váhy
17°22’
R
PlutoPluto:
Lev
17°26’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
15°58’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
23°51’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
2°15’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miroslav Donutil
(*1951) herec

Česká republika Jana Preissová
(*1948) herečka

Spojené státy Ashton Kutcher
(*1978) herec, scénárista

Česká republika Ivan Mládek
(*1942) zpěvák, skladatel, textař, bavič, bendžista

Spojené státy George Oppenheimer
(*1900) scénárista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Cotten
(*1905 - 1994) herec

Rakousko Falco
(*1957 - 1998) zpěvák

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895 - 1952) král

Rakousko Gustav Klimt
(*1862 - 1918) malíř, výtvarník, umělec

Spojené státy James Whitmore
(*1921 - 2009) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2023
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »