Amy Irving wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Amy Irving
(Amy Davis Irving)

Pohlaví:
Žena
Narození:
10.9. 1953 - 01:12h
Místo:
Palo Alto, Kalifornie
Země:
Věk:
67 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Amy Irving - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
10.9.1953 - 01:12  (PDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
10.9.1953 - 08:12  
US, Palo Alto:
37°27' s.š., 122°9' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Amy Irving 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Amy Irving
datum narození 10.9.1953
(herečka, instagram)

Amy Irving - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Nultá hodina (TV seriál)
(2009) - Adam
(2005) - Hra na schovávanou
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2002) - Tajemství nesmrtelných
(2001) - A Tribute to Barbra Streisand
(2001) - The Impressionists
(2001) - Acting 'Carrie'
(2001) - Třináct rozhovorů o tomtéž
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - Inside Traffic: The Making of 'Traffic'
(2000) - Traffic - nadvláda gangů
(2000) - Bossa nova
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Zákon pomsty
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Carrie 2
(1999) - Blue Ridge Fall
(1998) - Stories from My Childhood (TV seriál)
(1998) - Drsňák
(1997) - Pozor na Harryho
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - Ještě na to máme!
(1996) - Hry lásky
(1995) - Kleptomania
(1994) - A Century of Women (TV seriál)
(1994) - Zóna soumraku
(1993) - Benefit of the Doubt
(1991) - Americký ocásek 2 - Fievel na Divokém západě
(1990) - The Turn of the Screw
(1990) - Bouřící Portoriko
(1989) - Michael Jackson - Liberian Girl (hudební videoklip)
(1989) - Oběti války
(1989) - Nightmare Classics (TV seriál)
(1988) - Ženich pro vnučku
(1988) - Manželské etudy
(1988) - Falešná hra s králíkem Rogerem
(1987) - Funny, You Don't Look 200: A Constitutional Vaudeville
(1987) - Citizen Steve
(1987) - Rumplcimprcampr
(1986) - Heartbreak House
(1986) - Anastázie
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1984) - Vzdálené vrcholky hor
(1984) - Vzdálené vrcholky hor (TV seriál)
(1984) - Micki + Maude
(1983) - A Film Is Born: The Making of Yentl
(1983) - Jentl
(1982) - Svět podle Garpa
(1980) - Znovu na cestě
(1980) - Soutěž
(1979) - Hlasy
(1978) - Zuřivost
(1976) - Panache
(1976) - Once an Eagle (TV seriál)
(1976) - James Dean
(1976) - I'm a Fool
(1976) - Dynasty
Amy Irving - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1955) Bruno Barreto - manžel
(*1946) Steven Spielberg - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1933) Willie Nelson

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.9.1953 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Amy Irving 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Amy Irving - herečka

se narodila 10.9.1953 ve městě Palo Alto, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Amy Irving

Dnes se narodili
Spojené státy Dean Stockwell
(*1936) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908) herec

Česká republika Josef Větrovec
(*1922) herec

Česká republika Dagmar Bláhová
(*1949) herečka, divadelní režisérka, překladatelka

Itálie Pier Paolo Pasolini
(*1922) scénárista, básník, prozaik, filmový režisér


Amy Irving
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
17°19’
3
 
LunaLuna:
Váhy
9°14’
4
 
MerkurMerkur:
Panna
19°58’
4
 
VenušeVenuše:
Lev
13°22’
2
 
MarsMars:
Lev
27°12’
3
 
JupiterJupiter:
Blíženci
24°33’
12
 
SaturnSaturn:
Váhy
25°07’
5
 
UranUran:
Rak
22°03’
1
 
NeptunNeptun:
Váhy
22°18’
4
 
PlutoPluto:
Lev
23°42’
3
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
0°43’
8
R
Černá LunaLilith:
Panna
28°57’
4
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
15°24’
7
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
16°23’
12
Domy:
Rak
8°19’
Kozoroh
8°19’
2:
Rak
28°49’
8:
Kozoroh
28°49’
3:
Lev
21°18’
9:
Vodnář
21°18’
Panna
19°01’
Ryby
19°01’
5:
Váhy
24°07’
Beran
24°07’
6:
Střelec
3°13’
Blíženci
3°13’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
13°40’
11
Slun./Luna:
Panna
28°17’
4


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tom Arnold
(*1959) herec, komik

Česká republika Milan Mejla Hlavsa
(*1951) kytarista, zpěvák

Polsko Andrzej Wajda
(*1926) režisér

Spojené státy Shaquille O'Neal
(*1972) herec, rapper, basketbalista

Česká republika Robert Rosenberg
(*1975) pornoherec, režisér, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Belushi
(*1949 - 1982) herec

Rusko Josif Vissarionovič Stalin
(*1878 - 1953) sovětský diktátor, masový vrah

Venezuela Hugo Chávez
(*1954 - 2013) venezuelský prezident

Německo Marie d'Agoult
(*1805 - 1876) francouzská spisovatelka, přítelkně Franze Liszta

Spojené státy Ray Tomlinson
(*1941 - 2016) programátor, vynálezce použití @ znaku v e-mailu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »