Anton Korenči wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Anton Korenči

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Nová Ves nad Žitavou
Země:
Věk:
† 76 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Anton Korenči - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.12.1931 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Anton Korenči 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Anton Korenči
datum narození 16.12.1931
(herec, instagram)

Anton Korenči - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1994) - Trýzeň svedomia
(1993) - Mladé letá
(1991) - Mastný hrniec
(1991) - Koleso osudu
(1990) - Sila lásky
(1990) - Keď báčik z Chochoľova umrie
(1989) - Reverend
(1989) - Právo na minulosť
(1989) - Posledné hry
(1988) - Vianočná etuda
(1988) - Tokamak
(1988) - Solúnski bratia
(1988) - Na také prípady sa nezabúda
(1988) - Muž na správnom mieste
(1987) - Predohra
(1987) - Posledná hodina
(1987) - Päť zŕn (TV seriál)
(1987) - Matej Bel z Očovej
(1987) - Henrich IV. (divadelní záznam)
(1986) - Fotograf
(1986) - Čarbák
(1986) - Alžbetin dvor (TV seriál)
(1986) - Akcia Edelstein
(1985) - Sekera
(1985) - Mlynárka z Arcosu
(1985) - Malý Muk
(1985) - Hlupákovo šťastie
(1984) - Ján Literát
(1984) - Drahý strýčko
(1984) - Cesta životom
(1984) - Bola som z olova
(1983) - Výlet do mladosti
(1983) - Šanca
(1983) - Magma
(1983) - Kľúče od mesta
(1982) - Tri nevesty
(1982) - Sůl nad zlato
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
(1982) - Predohra v moll
(1982) - Podivné okolnosti
(1982) - Hráč na vlastnú päsť (TV seriál)
(1981) - Nápadníci
(1981) - Maškaráda
(1981) - Macbeth
(1981) - Desiaty chlap
(1981) - Bocianie hniezdo (TV seriál)
(1980) - Šiel tovariš svetom
(1980) - Princezná s jedným krídlom a jednou plutvou
(1980) - Posledný súd Michelangela Buonarrotiho
(1980) - Nebezpečné známosti
(1980) - Horacius
(1980) - Hodina zažíhania sviec
(1980) - Citová výchova jednej Dáše
(1980) - Balladyna
(1979) - Rosnička
(1979) - Plechová kavalérie (TV seriál)
(1979) - Mandarínka a Sokrates
(1979) - Lesanka
(1979) - Barbora Rösselová
(1978) - Srdce
(1978) - Rozvedená
(1978) - Já jsem Stěna smrti
(1978) - Gábor Vlkolinský
(1978) - Dnes platí regulačný stupeň č.6
(1978) - Bambusová dievčina
(1977) - Živá mŕtvola (divadelní záznam)
(1977) - Zlatá réva
(1977) - Vojna a mier (divadelní záznam)
(1977) - Súkromná vojna
(1977) - Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru
(1977) - Popleta
(1977) - Počúvajme slnko
(1977) - Medvedík pre bračeka
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Leto na Rovniach
(1977) - Jedenáste prikázanie (TV seriál)
(1977) - Druhá láska
(1977) - Ako sa Štrbania s Važťanmi o bujaka Šándora pasovali
(1977) - Advokátka
(1976) - Komunisté (TV seriál)
(1976) - Štipku soli
(1976) - Posledný pohárik
(1976) - Odsúdení na život
(1976) - Milosrdný čas
(1976) - Jeden stříbrný
(1976) - Červené víno
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Vivat Beňovský (TV seriál)
(1975) - Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV seriál)
(1975) - Straty a nálezy (TV seriál)
(1975) - Simultánka s Aľjochinom
(1975) - Príbeh o Fatime a Omarovi
(1974) - V každom počasí
(1974) - Tajný agent
(1974) - Lucrezia Borgia
(1973) - Slávna chvíla tichého života
(1973) - Prípad krásnej nerestnice
(1973) - Monna Vanna
(1973) - Hadí princ
(1973) - Desatinka citu
(1973) - Cid
(1972) - Červené víno
(1971) - V tieni vlkov (TV seriál)
(1971) - Parížski mohykáni (TV seriál)
(1971) - Básnikova cesta do neba
(1971) - Ametystový kvet
(1970) - Kráľ sa zabáva
(1969) - Príbehy z lepšej spoločnosti (TV seriál)
(1968) - Niet inej cesty
(1968) - Koniec a začiatok
(1964) - Smoliarka
(1963) - Tvár v okne

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Koza

Koza (Kov)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.12.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Anton Korenči 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Anton Korenči - herec

se narodil 16.12.1931 ve městě Nová Ves nad Žitavou
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Anton Korenči

Dnes se narodili
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) herečka

Česká republika Hana Maciuchová
(*1945) herečka

Spojené státy Joel Coen
(*1954) režisér, scénárista, herec

Česká republika Matěj Hádek
(*1975) herec

Spojené státy The Game
(*1979) herec, rapper


Anton Korenči
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
23°34’
 
LunaLuna:
Ryby
18°43’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
4°24’
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
18°24’
 
MarsMars:
Kozoroh
4°50’
 
JupiterJupiter:
Lev
22°33’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
22°00’
 
UranUran:
Beran
15°28’
R
NeptunNeptun:
Panna
7°58’
R
PlutoPluto:
Rak
21°37’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
1°06’
R
Černá LunaLilith:
Beran
14°35’
 
CheirónCheirón:
Býk
19°34’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
0xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Cary Grant
(*1904 - 1986) herec

Spojené státy Natalie Wood
(*1938 - 1981) herečka

Velká Británie George Harrison
(*1943 - 2001) zpěvák, skladatel, kytarista

Rakousko císařovna Marie Terezie
(*1717 - 1780) císařovna z rodu Habsburků

Itálie Giacomo Puccini
(*1858 - 1924) italský operní skladatel a významný představitel verismu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »