Art LaFleur wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Art LaFleur

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Gary, Indiana
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
herec

Art LaFleur - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.9.1943 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Art LaFleur 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Art LaFleur
datum narození 9.9.1943
(herec, instagram)

Art LaFleur - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Last Treasure Hunt
(2016) - Bring Me the Head of Lance Henriksen
(2013) - Trancers: City of Lost Angels
(2013) - A Snow Globe Christmas
(2013) - House Hunting
(2010) - The Rig
(2010) - Ilegales
(2010) - Dahmer vs. Gacy
(2009) - War Wolves
(2009) - Ace Ventura Junior: Zvířecí detektiv
(2008) - Speed Racer
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2008) - Bad Guys
(2007) - Shiloh Falls
(2007) - Pearsonovi (TV seriál)
(2006) - Santa Claus 3: Úniková klauzule
(2006) - The Powder Puff Principle
(2005) - Rukojmí
(2005) - Night Stalker (TV seriál)
(2005) - McBride: Vylaďte si vraždu
(2004) - Moderní Popelka
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2004) - Call Waiting
(2004) - Breaking the Fifth
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Nines
(2003) - Manipulátor (TV seriál)
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2002) - Still Standing (TV seriál)
(2002) - Santa Claus 2
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2001) - The Bernie Mac Show (TV seriál)
(2001) - Beethoven 4
(2000) - Nikki (TV seriál)
(2000) - Náhradníci
(2000) - Malcolm v nesnázích (TV seriál)
(1999) - The Norm Show (TV seriál)
(1999) - Last Chance
(1999) - Kometa
(1999) - Angel (TV seriál)
(1998) - Sedm statečných (TV seriál)
(1998) - Karate tiger 8: Nejlepší z nejlepších 4 - Bez varování
(1998) - Hyperion Bay (TV seriál)
(1998) - The Garbage Picking Field Goal Kicking Philadelphia Phenomenon
(1997) - The Tony Danza Show (TV seriál)
(1997) - Running Time
(1997) - Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
(1997) - Lewis, Clark a George
(1997) - Hijacking Hollywood
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Promised Land (TV seriál)
(1996) - Prezidentův syn
(1996) - Modrý Pacifik (TV seriál)
(1995) - Táta jak má být
(1995) - Podivné náhody
(1995) - Podivné náhody (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - A.J.'s Time Travelers (TV seriál)
(1994) - Vojna není kojná
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Maverick
(1994) - Doba přílivu (TV seriál)
(1993) - Vesmírní jezdci (TV seriál)
(1993) - The Trouble with Larry (TV seriál)
(1993) - Silent Rain
(1993) - Plácek
(1993) - Johnny Bago (TV seriál)
(1993) - The John Larroquette Show (TV seriál)
(1993) - Jackova ukolébavka
(1993) - Boy Meets World (TV seriál)
(1992) - Přímý přenos z cely smrti
(1992) - Odpadlík (TV seriál)
(1992) - Navždy mladý
(1992) - Mr. Baseball
(1992) - Billy (TV seriál)
(1991) - Trancers II
(1991) - Oscar
(1991) - Kutil Tim (TV seriál)
(1991) - Acting Sheriff
(1990) - Zapadákov (TV seriál)
(1990) - The Fanelli Boys (TV seriál)
(1990) - Smrtící zatykač
(1990) - Air America
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1989) - Mladí jezdci (TV seriál)
(1989) - Life Goes On (TV seriál)
(1989) - Hřiště snů
(1989) - Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
(1989) - Doctor Doctor (TV seriál)
(1989) - Coach (TV seriál)
(1988) - The Wrong Guys
(1988) - Sliz
(1988) - Keaton's Cop
(1987) - Wiseguy (TV seriál)
(1987) - Vrah vedle nás
(1987) - The Three Kings
(1987) - thirtysomething (TV seriál)
(1986) - Zone Troopers
(1986) - A Winner Never Quits
(1986) - Řekni ano!
(1986) - Penalty Phase
(1986) - Little Spies
(1986) - The Fifth Missile
(1986) - Cobra
(1985) - Tranceři
(1985) - Muž s červenou botou
(1984) - V žáru velkoměsta
(1984) - Sins of the Past
(1984) - Nevěrně tvá
(1983) - Wizards and Warriors (TV seriál)
(1983) - Webster (TV seriál)
(1983) - Válečné hry
(1983) - Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
(1983) - Kdo bude mít rád mé děti
(1983) - The Invisible Woman
(1983) - Emergency Room
(1983) - Big Ball
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - Two of a Kind
(1982) - Příběh z Hollywoodu
(1982) - Pod dohledem
(1982) - Na plechárně
(1982) - Jekyll & Hyde... Together Again
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - Gimme a Break! (TV seriál)
(1981) - Bret Maverick (TV seriál)
(1980) - Vždycky zvítězit
(1980) - The Hollywood Knights
(1979) - From Here to Eternity (TV seriál)
(1979) - Benson (TV seriál)
(1978) - The Incredible Hulk (TV seriál)
(1978) - Rescue from Gilligan's Island
(1977) - Soap (TV seriál)
(1977) - Lou Grant (TV seriál)
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)
(1972) - ABC Afterschool Specials (TV seriál)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.9.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Art LaFleur 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Art LaFleur - herec

se narodil 9.9.1943 ve městě Gary, Indiana, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Art LaFleur

Dnes se narodili
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Art LaFleur
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
15°56’
 
LunaLuna:
Kozoroh
11°41’
 
MerkurMerkur:
Váhy
9°15’
 
VenušeVenuše:
Panna
10°23’
R
MarsMars:
Blíženci
8°39’
 
JupiterJupiter:
Lev
15°19’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
25°48’
 
UranUran:
Blíženci
8°50’
 
NeptunNeptun:
Váhy
1°12’
 
PlutoPluto:
Lev
7°56’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
14°11’
R
Černá LunaLilith:
Lev
12°00’
 
CheirónCheirón:
Panna
6°01’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Conaway
(*1950 - 2011) herec

Spojené státy Jeffrey Hunter
(*1926 - 1969) herec

Švýcarsko Umberto Agnelli
(*1934 - 2004) politik

Velká Británie Janet Brown
(*1923 - 2011) britská bavička

Spojené státy Johanna Fiedler
(*1945 - 2011) hudební publicistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »