Ben Becker wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ben Becker

Pohlaví:
Muž
Narození:
19.12. 1964 - 06:20h
Místo:
Mannheim
Země:
Věk:
59 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Ben Becker - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gregor (A)
Datum narození a čas (místní čas):
19.12.1964 - 06:20  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
19.12.1964 - 05:20  
DE, Mannheim:
49°29' s.š., 8°29' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ben Becker 2023, 2024 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2024
Ben Becker
datum narození 19.12.1964
(herec, instagram)

Ben Becker - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Emma nach Mitternacht – Der Wolf und die sieben Geiseln
(2015) - Cinema Perverso - Die wunderbare und kaputte Welt des Bahnhofskinos
(2015) - Frauen
(2015) - Der Lack ist ab (TV seriál)
(2014) - Rheingold - Gesichter eines Flusses
(2014) - Von jetzt an kein Zurück
(2014) - Tatort - Der Fall Reinhardt
(2014) - Stubbe - Von Fall zu Fall: Der König ist tot
(2013) - Münchhausen - Die Geschichte einer Lüge
(2013) - Nachtschicht - Geld regiert die Welt
(2013) - Malá mořská víla
(2012) - Das Kind
(2011) - Nils Holgersson a jeho zázračná cesta
(2010) - Habermannův mlýn
(2009) - Chaostage - We Are Punks!
(2009) - Der Tiger oder Was Frauen lieben!
(2008) - Unter Verdacht: Brubeck
(2008) - Mstitelka Zora
(2007) - Willkommen Österreich
(2007) - Giganten (TV seriál)
(2006) - Esperanza
(2005) - Polizeiruf 110 - Dettmanns weite Welt
(2005) - Ein ganz gewöhnlicher Jude
(2004) - Loď snů - Austrálie
(2003) - Ve jménu lásky a povinnosti
(2003) - Raumpatrouille Orion - Rücksturz ins Kino
(2001) - Sass
(2001) - Planet Alex
(2001) - Jako bílý sníh
(2001) - Frau2 sucht HappyEnd
(2000) - Otto - Der Katastrofenfilm
(2000) - Marlene
(1999) - Kurt Gerrons Karussell
(1999) - Südsee, eigene Insel
(1999) - Sturmzeit (TV seriál)
(1999) - Smutná neděle - Píseň o lásce a smrti
(1999) - E-m@il an Gott
(1999) - Bella Block - Geflüsterte Morde
(1998) - Tatort - Bienzle und der Champion
(1998) - Polizeiruf 110 - Das Wunder von Wustermark
(1997) - Spiel um dein Leben
(1997) - Die Sieben Feuer des Todes
(1997) - Gegen den Strom
(1997) - Comedian Harmonists
(1996) - Friedemann Brix - Eine Schwäche für Mord (TV seriál)
(1996) - Engelchen
(1996) - Biblické příběhy: Samson a Dalila
(1996) - Alles nur Tarnung
(1995) - Die Zukünftigen Glückseligkeiten
(1995) - Verliebte Feinde
(1995) - Tatort - Die Kampagne
(1995) - Schlafes Bruder
(1995) - Die Serpentintänzerin
(1995) - Doppelter Einsatz - Wechselgeld
(1995) - A.S. - Der kleine Bruder
(1994) - Polizeiruf 110 - Totes Gleis
(1994) - Polizeiruf 110 - Arme Schweine
(1993) - Die Männer vom K3 - Made in Hongkong
(1993) - Julian H. entführt - Qualen einer Mutter
(1992) - Landschaft mit Dornen
(1992) - Herzsprung
(1992) - Der Brocken
(1991) - DAS!
(1991) - Místo činu - Smrt v řezačce
(1991) - Das Serbische Mädchen
(1989) - Die Männer vom K3 - Augen zu und durch
(1988) - Always Afternoon (TV seriál)
(1987) - Geschlossene Gesellschaft, Eine
(1987) - Místo činu - Smrt v pavilonu slonů
(1986) - Whopper Punch 777
(1985) - Ein Fall für TKKG (TV seriál)
(1983) - Láska v Německu
(1981) - Das Traumschiff (TV seriál)
(1979) - NDR Talk Show

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.12.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ben Becker 2024 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ben Becker - herec

se narodil 19.12.1964 ve městě Mannheim
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ben Becker

Dnes se narodili
Spojené státy Harry Dean Stanton
(*1926) herec

Česká republika Karel Gott
(*1939) zpěvák

Itálie Lino Ventura
(*1919) herec

Švédsko Ingmar Bergman
(*1918) režisér, herec

Česká republika Michal David
(*1960) zpěvák, skladatel


Ben Becker
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
27°20’
1
 
LunaLuna:
Blíženci
28°54’
7
 
MerkurMerkur:
Střelec
26°28’
1
R
VenušeVenuše:
Štír
29°54’
12
 
MarsMars:
Panna
19°40’
9
 
JupiterJupiter:
Býk
16°56’
6
R
SaturnSaturn:
Ryby
0°13’
3
 
UranUran:
Panna
14°50’
9
 
NeptunNeptun:
Štír
18°57’
12
 
PlutoPluto:
Panna
16°19’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
22°39’
7
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
7°44’
2
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°26’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
0°42’
6
Domy:
Střelec
2°16’
Blíženci
2°16’
2:
Kozoroh
5°37’
8:
Rak
5°37’
3:
Vodnář
17°31’
9:
Lev
17°31’
Ryby
25°59’
Panna
25°59’
5:
Beran
24°23’
Váhy
24°23’
6:
Býk
15°19’
Štír
15°19’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
29°08’
11
Slun./Luna:
Panna
28°07’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Forest Whitaker
(*1961) herec, režisér

Dánsko Brigitte Nielsen
(*1963) herečka, zpěvačka, modelka, moderátorka

Spojené státy Brian Austin Green
(*1973) herec, režisér

Německo Diane Kruger
(*1976) herečka, modelka

Velká Británie Ian Curtis
(*1956) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Ivana Trump
(*1949 - 2022) modelka, milionářka

Spojené státy Billy the Kid
(*1859 - 1881) americký psanec a střelec

Česká republika Alfons Mucha
(*1860 - 1939) secesní malíř, grafik, designér

Švýcarsko Grock
(*1880 - 1959) klaun, skladatel, hudebník

Monako Léo Ferré
(*1916 - 1993) zpěvák, skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »