Billy Drago wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Billy Drago
(Billy Eugene Burrows)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hugoton
Země:
Věk:
76 let
Povolání:
herec

Billy Drago - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.9.1946 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Billy Drago 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Billy Drago
datum narození 18.9.1946
(herec, instagram)

Billy Drago - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Shades of Vengeance
(2014) - The Go-Go Boys: The Inside Story of Cannon Films
(2012) - Night of the Templar
(2012) - The Lords of Salem
(2011) - Children of the Corn: Genesis
(2011) - Balls to the Wall
(2010) - Underground Entertainment: The Movie
(2010) - Low Grounds: The Portal
(2010) - Downstream
(2009) - The Ritual
(2009) - Město přízraků
(2009) - Dark Moon Rising
(2008) - 3 Stories About Evil
(2008) - Rounds
(2008) - Jedovatý nepřítel
(2007) - Zombie Hunters
(2007) - Stěhování pana McAllistera
(2007) - Revamped
(2007) - Mrtvý
(2006) - Surviving the Hills: Making of 'The Hills Have Eyes'
(2006) - 13 Graves
(2006) - Sedm mumií
(2006) - Lime Salted Love
(2006) - Hory mají oči
(2005) - Mistři hrůzy (TV seriál)
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - Demon Hunter
(2005) - Blood Relic
(2004) - Michael Jackson: The One
(2004) - Mysterious Skin
(2004) - Chvění 4: Legenda ožívá
(2004) - Fort Doom
(2003) - Michael Jackson: Number Ones (hudební videoklip)
(2002) - Welcome to America
(2002) - Aréna smrti
(2001) - Michael Jackson: You Rock My World (hudební videoklip)
(2001) - Smrtelná hra
(2001) - Calculated Risk
(2000) - Very Mean Men
(2000) - Mirror, Mirror IV: Reflection
(1999) - V nepřátelském území
(1999) - Soccer Dog: The Movie
(1998) - Teror v Limě
(1998) - Monkey Business
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Neviditelné komando
(1997) - A Doll in the Dark
(1997) - Convict 762
(1996) - Sci-fízl
(1996) - "Mrtvý" boss
(1996) - Modrý ďábel
(1996) - Blood Money
(1995) - Vládce podsvětí
(1995) - Phoenix
(1995) - Never Say Die
(1995) - Mirror, Mirror III: The Voyeur
(1995) - Drifting School
(1994) - Lunar Cop
(1993) - Gangster
(1993) - Dračí Lady II - Anděl zběsilosti
(1993) - Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
(1993) - Cyborg 2 - Skleněný stín
(1993) - Američtí vojáci
(1992) - Tajné hry
(1992) - Prsten smrti
(1992) - Milenci se zbraní
(1992) - Martial Law 2
(1991) - Diplomatická imunita
(1990) - Delta Force 2: Kolumbijská spojka
(1989) - Mike + The Mechanics: A Closer Look
(1989) - Vlastní krev
(1989) - Prime Suspect
(1989) - Bílá Čína
(1988) - Temný úsvit
(1988) - Sám proti teroru
(1988) - Freeway
(1987) - V sebeobraně
(1987) - Neúplatní
(1987) - Banzai Runner
(1986) - Vamp
(1986) - Sever a Jih II (TV seriál)
(1986) - Hunter's Blood
(1985) - Invaze U. S. A.
(1985) - Bledý jezdec
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1982) - Johnny Belinda
(1981) - Cutterova cesta
(1980) - Windwalker
(1980) - The Chisholms (TV seriál)
(1979) - No Other Love

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.9.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Billy Drago 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Billy Drago - herec

se narodil 18.9.1946 ve městě Hugoton, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Billy Drago

Dnes se narodili
Spojené státy Ed Harris
(*1950) herec, režisér

Polsko Agnieszka Holland
(*1948) režisérka, herečka

Belgie Claude Lévi-Strauss
(*1908) antropolog

Rusko Alexandr Alexandrovič Blok
(*1880) básník, dramatik a esejista

Velká Británie William Blake
(*1757) malíř, básník


Billy Drago
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
24°57’
 
LunaLuna:
Blíženci
27°49’
 
MerkurMerkur:
Panna
28°00’
 
VenušeVenuše:
Štír
10°44’
 
MarsMars:
Váhy
25°50’
 
JupiterJupiter:
Váhy
28°36’
 
SaturnSaturn:
Lev
5°28’
 
UranUran:
Blíženci
21°45’
 
NeptunNeptun:
Váhy
7°51’
 
PlutoPluto:
Lev
12°39’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
15°40’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
15°06’
 
CheirónCheirón:
Váhy
22°32’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
7xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) herečka

Česká republika Hana Maciuchová
(*1945) herečka

Spojené státy Joel Coen
(*1954) režisér, scénárista, herec

Česká republika Matěj Hádek
(*1975) herec

Spojené státy The Game
(*1979) herec, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Kanada Leslie Nielsen
(*1926 - 2010) herec

Spojené státy Rosalind Russell
(*1907 - 1976) herečka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923 - 2005) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Jan Drda
(*1915 - 1970) spisovatel

Spojené státy Washington Irving
(*1783 - 1859) esejista, povídkář, historik, humorista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »